19/20 NON-JUPAS 專區(24) offer god會眷顧大家

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
無..
咩叫FOCUS日本個邊..讀D 日本相關course?定咩
想知bucj / EduHK ghks 仲有冇conditional offer
係咪要等8月n手飯呀。。。
Cgpa 3.61點解都唔考慮吓...
見到身邊個個都有conditional offer喇 自問三個sem都好努力讀書 點解呀!

我想讀書啫 唔好咁啦
低gpa嘅都有offer喇 點解呀!!!
9月開學後D分脹得幾緊要
想知ais讀邊啲國家多啲
我係3月26... 冇消息
offer god plz
有一兩科FOCUS講日本.. 有一兩科韓國
其他都係成個亞洲咁講..
想全日本野咁讀可能CU更稱心
入到先得
Ais真係最大機會入
你覺得好唔好讀
CGPA ? 我主意係想同D師弟妹講唔好咁老定當AIS係水泡因為GPA真係通脹左

睇你係點既人.. hea有hea讀.. 勤力有勤力讀
我就hea既讀文科最緊要英文好..
city ppp yr1淨係派咗early round?
放心都得 8月尾9月頭 cgpa唔過3都收
想問有冇year 1 sem1 gpa >3.6嘅巴絲仲未收到Kong U engine嘅interview/greetings from HKU?
邊間CC
space
利申 太空HD
今年太空asso嗰邊派grade
爆4都無offer,除非你dse廿幾分唔係真係唔駛諗
就係話唔撚係囉
收到city offer之後仲要唔要親身交證明文件?
cc呢邊以我所識hku engine 有offer既都係3字頭only ,cc呢邊真爭崩頭都爆唔到4
你ghks係咪late round報?
唔係,2月尾in完,到依家咩都冇
然後我要7月先upload到ielts成績
Dse eng 2 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞