點睇d top up傻鳩扮8大?

220 回覆
194 Like 242 Dislike
咩speed扮poly bucie扮bu

你地會唔會忍唔住撚佢地

定玩大踢爆
4個top up仔比負評
人地搵既人工分分鐘仲高
仲以為你講間u入面既ugc top up
Speed 都扮?
i大
大把啦

Ugc top up扮都幾7,呃d女自己係大學生
數據呢
踩親你個top up仔條尾?

Asso升番ugc degree已經唔難,所以個班人一直比人話後門狗

自己係asso唔努力讀書發圍,宜家怪人笑你地班top up仔扮8大?
大把thei仔都出黎做補習扮8大

好似宜個死肥閪咁

明明dse full cert 都冇要讀ive fd,入到去就同人講本身20幾分衰英文,出面就同人講自己bu

最後咪fd>hd>野雞大學top up

出去教補習扮bu,係YY lam 到做助教

宜家咪又係番cs
見過Thei扮科大
咪又係ive仔
見工人事部理鳩你top up 定8大
過到門檻就多數淨係睇面試表現
其他行唔知啦 我就工程狗嚟 睇工作經驗睇重好多
利申:中立而論
到30幾40歲開始咪睇經驗
咁仲曬錢讀asso,唔報dse?
Bill Gate Steve Jobs 入到名牌大學,前者長駐世界頭幾位富豪
你個腦真係有問題,用極端例子去比較General cases
連登真多top up仔
Top up仔唔努力就話人唔體諒佢
Thei 中文全名係 香港高等教育科技學院
升格之後就會係 香港高等教育科技大學
簡稱 高科大 無講錯囉
叫睾丸大好過啦
speed係speed畢業證書

bucie係bu 畢業證書
咁樓豬咁勁係咪好高人工
申利top up做左2年野人工avg 30k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞