[I/A] Puzzle & Dragons 167

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
9ho合作隻mk仔
明明今次係火隊勝利日
多左破無效,9筒,全解
木屬只係換左張圖,無upgrade過咁濟,同哥瑪rx接近無分別
睇完hajime抽蛋條片先發覺自己17抽全金都唔算好黑
通靈王刷三人協/超地/暗魔女射中級
邊樣抵玩d?
諗住打下通靈王亂入件武器
洗唔洗五隻
陰公
而家五大獎換一根本稱唔上保底
保底最應該受惠嘅係嗰班全金黑仔

1pack全金再賣哂變無用嘅mp 真係會玩到氣餒
今次買6*pack好過買石抽
嗱vergil同dante印象中就一藍一紅嘅
保底係保抽好多都抽唔中果d人
成日搞錯concept
遲早開放黑coin可以換合作寵咁先係真正保底
虹coin 疊都未有得疊
咪發夢
好似你抽左250下都未齊每樣3隻要靠保底咁
發夢啦
唔洗賺錢咩
上次黑coin換木魔女你覺得gungho會賺少咗?
咁樓上17抽全金嘅巴打就唔抵幫

而家係保金主only 唔係真係保底
木魔女係自家野,合作要收版權費
講野前請先用用腦
我本來都覺得有可能
直到有次排位直接用黑coin做獎品
一年一次d投票限神嚟炸 只不過用黑coin嚟取代mp呢個途徑送比你
前一年比你用75萬mp買猶格又唔見而家有得用mp買合作鑽?
發完夢未
啲coins 平時送嘅應該難啲
反而應該mp換寵 話哂都係賣課金寵賣返嚟

不過而家個個都幾百萬mp 開放換寵一定蝕死9ho
抵唔抵幫係另一件事
9ho無講過而家係保你12.5必中1鑽
佢俾你用合作以外既限神換已經算係咁

如果17抽都叫春,9ho都俾左另一個選擇你,齋課必中
其實我都覺得真係要強化交換所
全部同星都可以4/5換1 or 1個升級coin
個coin可以做高1星既代幣
換句話說最差你要抽25金先換到1鑽
同時啲金set到有用啲又迫到人要留
就仲要再多啲
可以無限次買嘅必中包先算係選擇

買得一次嘅話即係無可避免都要用返個抽蛋機制
所以保底問題都係無解決
咪又係睇佢set幾多粒黑coin換一隻,上次5粒黑coin已經成村人叫春話換唔到,假設佢真係set 5黑coin換1 6星合作,又唔覺真係同4隻6星限難度差幾遠

真係覺得太易入手嘅咪再set多兩粒黑coin
無棄game潮點會同你改

諗下好啦
其實咪又係羊毛出自羊身上
啲彩coin唔下放比你咁易拎
神up下下10石抽 你覺得到最後你地會好易換到咩
佢要收緊到5限咁上下收集難度先有彩coin比
到時你班人咪又係叫春依招技冇果招技冇
到時咪死得仲快 成日諗幾換幾都唔腳踏實地諗下
可以一出就拎限神去換果班冇付出金錢咩大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞