[I/A] Puzzle & Dragons 167

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
正常人上次點會換唔到呀
唔計你打齊d盃,打齊d月任已經夠換啦
回坑同懶人嗰班就算鳩數
你講既其實只係想平d就拎到目標寵物
呢句真 火奶又更上一層樓
牙介仲唔送石
想問下通靈王飛機頭炮

攻擊力計唔計埋個三個80上覺既加乘
唔係出黎做野未 係佢地覺得有得換就想要多啲
不停咁要 要到山本直頭要送股份比佢地先安樂
最好有得你揀蛋添
想請問想打異形冇神威傘可以點組
我繼到全防已經得番一個位放風神技
用緊神道花梨
@牙噴
佢會幫你打哂成場異形
9ho合作隻木
gungho有冇賺少你點知
唔通你係員工?
咁叫gungho打個和得唔得
我地班乞衣好想唔課齊SET
最好抽蛋系統都唔好要TIM
上市公司嚟 財務報表阿豬阿狗都有得睇
其實一隻手機GAME都係保金主就夠嫁啦
D微課 課85石都諗黎諗去
D金主一野幾十PACK轟落去
你係運營你想向邊D落手多D
我意思係會唔會有人因為有得換冇得換
而去課多左金課少左金 呢D冇人知
財務報表唔會有PREDICTION SHOW埋出黎掛....
平啲當然好 但無得平至少都正價

9ho可以做又應該做嘅 就係唔好俾玩家覺得自己畀貴咗 改善下個保底機制咪大家都開心

Happy players stick around
而家個保底已經係微課向
班重課有無保底都係咁抽, 有保底反而show off既價值仲低左
第一次手機大戰pad就係輸係喇叭度, 大戶轉左去ms
如果單單只為保底, 無必要限神換合作, 開得呢個選擇出黎就係益理微課

樓上講緊已經唔係保唔保底既問題
20抽3鑽果d唔提, 20抽全金就唔得, 有d輸打贏要
睇山本想點
如果嚴格控制住出貨量
再賦與佢價值
係會有好處
得閒賣包搭啲黑幣
又或者特別節日拎黎送
都唔會太寒酸
相反而家賣包話送黑幣聖誕龍?
冇6/7限包搵鬼買
連抽葉王
3倍你講呢啲真係特別有說服力
個個手機game都係咁做
個個玩家都咁諗 話個驚廠啲野咪出得咁西
益多啲比玩家 事實係邊個想第一個出黎做爛市
啲人唔係計過度過 點會出必中比你地買
好似上面咁講 隻隻game都咁搞
到時就真係搞死手機game業啦
我會買
遲下黑幣換限
唔洗係度叫春話唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞