[雷霆GG] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (13)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
舊年我咪仲慘
我要求唔高,入到二輪就夠
求神拜佛PG又去返季中浦島太郎個態囉
不嬲hof都唔代表乜野啦
啊豬啊狗都入得
期待我龜反cup,圍觀大型車禍現場
3-1 難d
牙登今年最低消費都wcf 2:4 or 3:4
否則下場應該同今日牙龜一樣
牙登今年打到WCF直頭可以吹奏wor
Wcf即係贏到...
算啦冇可能
夏登單飛都去到西決

呢條友仔就一輪游
其實 Nurkic 傷咗後拓個弱點都幾明顯
Kanter 協防係完全唔掂
但 Thunder 宜家個打法係針對唔到
亦唔係一時三刻轉到
拓基本上係用以前 LBJ 無 shooting 時嘅守法
Dare Westbrook to shoot
要反 cup 要佢 shooting 生性
一係幫 PG 製造多啲 mismatch
佢去做 pick 俾 PG 打 CJ 或 Lillard

關鍵係 PG 打唔打得起
點都要 PG get going
PG 唔掂 Westbrook 自己上正正係拓想做到嘅嘢
Beverley好似2013年一樣搞鳩對面個PG,我燈到時就fatfat
你咁講叫 Chris Webber 情何以堪
屌 係喎 傻咗
燈燈WCF就等於直入總決,有機冠軍添架啦
贏到5星勇(1收咧)先算
估唔到塞4:0溜
球星喺季後賽真係好重要,團體波真係搞唔掂
本身溜馬上年打foj打得咁好,睇好佢今季冇發圍都有得搞下局,點知對塞連波都入唔到,守得幾好都冇用
冇左嘔奶
都冇乜可能贏到啦,本身博湧輕敵偷下雞仲有得玩,點知艇逼到湧班友第一圈已經認真打,除非癲狗打死左咖哩,唔係點會贏到湧
係得字母哥有機會鬥下
常規賽一人走多步都補到,季後賽就真係...冇左嘔奶連一個似樣得分點都冇
今年好多人完約,散band啦 好似幾年前拓咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞