CA/ACO招聘(78) 放完復活節又派offer啦!知唔知呀!下?

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
點解?既然你咁有誠意咁問,我就好樂意解答你既問題!

對於一班係私人市場做左幾年野,浮浮沈沈,知道自己係唔夠人爭既失敗者。就想加入政府避世。從今以後,不問世事,每年佛系跳point,佛系薪酬調整,佛系工作,佛系置業。再加上CA ACO係政府底層,已經冇野可以輸,反正已經被社會淘汰左。
係呀
冇問你職能咁怪
之前鄉土唔係有個現職上星期五收到通知有offer咩
你承唔承認自己係政府寄生蟲,每日吸啜公帑,直到終老?
高官都大把寄生蟲啦,仲要點人去奴工處求助添
喂!上個post一提你啲股票蝕十幾廿萬就笠水
新post先敢上水恥笑人
你係懦夫黎架?下?!
你承唔承認自己係廢物、係懦夫?下!
鄉土有人講話可能今年多咗後生仔女報,所以就集中晒係連登討論,不過論氣氛呢度真係好好多,鄉土有啲講野都唔多正常(尤其個位痴線仔)

知足常樂
一講呢啲敏感關鍵詞佢就笠晒水駁唔到了
22/3
魔巴mode:失敗者先會覺得做aco係知足常樂,但呢個只係踏入含恨而終之不歸路嘅第一步
果條友係我
成日笑aco廢 最廢係佢
睇死佢又唔敢上水 過多十幾版又走出黎恥笑人
靠恥笑人而得到成功感既廢柴
同埋個度大撚把都係求入gp,邊搭到嗲
Gathering個陣咁樣答你班舊同事丫嘛!廢柴
想對號入座?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞