[PS4/XBOX] World War Z (2)

370 回覆
13 Like 4 Dislike
new map
Great news survivors! Our planned release date for our first big FREE DLC is June 3.

This includes the new Tokyo mission, an FOV slider, private lobbies, a special new zombie and more!
https://mobile.twitter.com/wwzthegame/status/1133380774202413063
都要3號 7號先有psn會員特價優惠
數位有特價
12個月pan 187 7折wor
抵屌
又話今日有更新
仲未有既? 屌呀
6月3 香港都要4號 凌晨

希望早少少
佢twitter岩岩覆左話大約2個鐘後有我玩
官方講明
Servers are about to undergo a one hour-long maintenance.

You can expect the first free DLC to be live shortly after.
https://mobile.twitter.com/wwzthegame/status/1135475999762763776
1.05 13gb ps4
最尾果波都幾難玩
呢關要每人守一個位
係咪多咗一張地圖
利申:更新中
一關
13gb得果一關
唔係仲有新special咩
呢關郵輪都ok

新 噴毒汁殭屍
船呢關都滿意
如果加持久戰mode (kf2 無盡)都幾惡頂
尾個波 殺極都有
新地圖場景唔錯,4星過到一次 ,5星一開始塔完電梯防守第一波極難,四面都喪屍特感,空間又細 易射中隊友。完全過唔到。

新型特感 會噴毒,噴中左要手動解毒。隻野有時打頭都殺佢唔死,係地下爬狂射都唔死。
老老實實 呢關幾有誠意 個地圖好多陰濕位
多分叉路水您搵野晒您時間 重點係入艙守第一波已經難到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞