[PS4/XBOX] World War Z (2)

370 回覆
13 Like 4 Dislike
同埋地圖真喺要好熟 守屍潮一個企錯位就可以滅團
https://www.youtube.com/watch?v=0M-TmZ9g0rs

load得快,5分鐘有千幾經,武器睇你抽唔抽到
戀戰真係好易死。
我試過最白痴係日本最後上船,有條仆街仔,死都唔肯走,最後死撚埋,滅團
街人好多呢d on9 所以高星真喺搵齊人先好開
求救
ps4 用醫療兵點先可以幫隊友打針
L1㩒實𣈴隊友 隊友發光後再放開
好似冇咩用
啲屍唔打你嫁喎
訓低都即刻起種嫁喎
只要入煙 就可以有隱身效果 d屍會唔打你 用黎救人同走佬好有用 而且自己同隊友都有用 神技
4 5星咩陣好
同fd打日本第一關4星卡左幾日先過到一次
而家通常medic+槍佬+殲滅+叛逆/維修
我以為上到去 通常會用 近戰佬添
話哂都+2-3下近戰疲勞值
咁我練下近戰佬先
而家得放火收數佬同炸彈狂魔30lv左
冇話特別咩陣 隊友合拍性同意識重要過職業 唯一一隻我覺得一定要有係醫療兵 同埋好似有d位好鍾意出Lurker 盡量單獨行既時候瞄瞄個d位 分開行一個俾人捉就好易亂哂

唔係劈砍咪上腦亂用刀 效率極低又阻住隊友射擊(四星後射自己友好痛,而且非劈砍有機一刀唔死) 我會當近戰係類似l4d既推 劈開d屍之後後退再開槍開
剛剛買左 ps4 版
又話5月更新
6月都嚟緊
1.04 10gb 只係bug fix
今晚呢 10gb 係 fix bug ?
5月24 都未放新dlc
10gb bugs
加個mission 使唔使20gb呢

epic呢間野懶懶閒 kf2都準備6月有side event
下個月3號更新dlc
有冇話更新啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞