關於扑野時想聽到既dirty word

159 回覆
27 Like 4 Dislike
試過同EX扑果時
佢突然爆左句 我要射啦!!!!
完事後要即刻驗明正身
一邊屌佢一邊講:你隻小狗公被人屌兩屌就咁硬

this…
我男友會笑住係我耳仔邊講:你好撚淫
其實我有愛滋

夠唔夠dirty
ex係好pure嗰類
有次扑野突然心血來潮想出口術

我:哈,係人地眼中清純又乖巧嘅你,一到床上就咁撚淫蕩,你估你班同學知道會點呀拿?嗯?成日都留d爛鳩comment話好pure好true,班狗公知d乜?嗯?佢地見過你比人摸下就濕未?佢地見過你含撚嘅陶醉樣未?佢地聽過你淫亂嬌喘嘅呻吟聲未?哈!好純喎?嗯?一放假就係男朋友屋企張開腿,又搖住個屎忽乞憐,佢地知道一定好失望...

之後我再係佢耳邊細細用氣音講:要唔要幫你唱通街?嗯?

可惜係佢太怕醜唔會講dirty野 淨係識呻吟,嘈到拆天
喂呀 爛左喇

描撚準未
要射喇
點解既
yeah!
我男友會笑住係我耳仔邊講:你好撚淫

要射喇
點解既
yeah!

唔知呀
「好撚正你真係」
講住以前個失婚少婦 SP 先
當時我廿幾歲佢三十幾歲

第一次同佢扑野係佢屋企

玩前奏果陣突然醒起無套

冇套呀點算呀~呀~吖~呀 (佢訓喺度, 我已經響上面用緊碌鳩不停撩佢塊西, 我好記得其實濕到用半分力一向前已經入到去 )

咁點呀? 冇套係咪唔入得先? (當時碌野硬到就快爆 )

如果我~呀~話唔入得呢~~你係咪夾硬黎呀~吓? (我不停喺洞口撩, 龜頭來回入緊外皮1cm)

你講撚多次? (佢重覆多次上一句)

你話唔得 (成碌插入, 聽到 “嗞” ㄧ聲 )

呀~~~~~~~~~~~~(大聲到應該全層樓都聽到)

我而家就係冇用套插入去, 係咪唔撚得呀? 係我出返黎唔屌你 (其實舒服到仆街, 揾支槍指住都唔會唔屌)

唔好呀~~唔好出返去~~你繼續插~繼續講衰野 (下, 我覺得之前講粗口已經過份, 原來鍾意聽呢D, 好~就同你顛下)

而家換過第二個男人硬住碌鳩唔帶套插你都冇所謂㗎啦?

唔係~呀~

唔係? 咁我出返黎

呀~唔好呀~係呀, 第二個男人而家唔用套都屌得我~~呀

咁我決定以後屌你都唔會用套

點解呀~吖~

你個西又夠濕又夠熱, 用套完全嘥料, 我要嘆足你每一吋

真係? 吖~~有冇咁正呀?

有呀, 如果以後都可以俾你D汁浸實我碌鳩每一吋, 我短十年命都制, 你聽下你D淫水聲 (仆街, 果下已經想射 )

好, 我似後淨包實你碌鳩浸濕佢~你屌到我好舒服呀呀呀~吖~吖~~~~ (佢差不多高潮)

呀~你今次話唔好都冇用~我一定要射晒D精入去, 重要頂到最入射 (呢個 moment 唔理得咁多)

求你唔好呀~吖~吖~吖~~~~~

之後梗係中出左, 亦係我人生用最短時間兩人一齊高潮

往事只能回味

好撚正

咁撚多口水既
(含緊)
1:影到你個樣
(含)
0:唔好流出去喎。你會呀?
1:梗係想啦。
0:唔好啦。流出去就拍咁短,唔想見樣呀。
1:好啦好啦。陣間拍多段。
(奶粒的+含)
(用手chok緊,背景有呻吟聲)
1:但你幫我含點可以唔見樣?
0:咩呀?(手chok緊j)你想影埋我含咩?
1:梗係啦(1fing左兩下j, 個0又含)實見到樣個喎
0:我落去啦/唔錄落去啦(呢到聽唔清楚)
1:做咩呀?好似巴士咁呀?
0:哈
1:好似搭巴士咁呀?(0隻手chok緊)做咩呀?(隔左陣)
1/0(?): 都影唔到呢度環境
1/0(?):真係。影左好似無影到,都唔覺得呢度係課室。哈哈哈
(鏡頭影住個0打飛機,之後含返1)
1:(呻吟聲)吮死我
(個鏡頭完全影到0個樣)
(之後0用手捽緊)
0:爽死你啦(好細聲)
1:係
(又含)
1:(呻吟)
之後鏡頭轉就無套
1:你個窿呢?
1:你再lam(?)實d
(鏡頭又轉,入左)
1:入左未呀?
0:入左(好細聲)
1開始搖
0:唔好啊x2
1:痛呀?
(鏡頭再轉,0狂un)
1:(呻吟聲)
(un左一輪)
1:好近(勁)呀!你夾我呀?我feel到你夾我
1:(呻吟)
(鏡頭見到0前後咁毓,之後上下un)
鏡頭再轉,插到啪啪聲,估計兩個人已全裸
1:嗌啦(啪啪啪x n)
0:Hi啦(呻吟)
鏡頭影到兩人狗仔式,1應該全裸,0個件衫去掀到胸上面,下身赤裸
1啪緊0,背景有呻吟聲
鏡頭又影返0個pat pat
全片完

我屌你老母啊
最正都係唔好射住 好爽,但聽到唔洗一陣就出左
: 我要射死你!
: 快啲顏射我啦,我要成面都係呀!
: 嗚呀!!!

次次都射到佢塊面都白哂可惜係ex
講住以前個失婚少婦 SP 先
當時我廿幾歲佢三十幾歲

第一次同佢扑野係佢屋企

玩前奏果陣突然醒起無套

冇套呀點算呀~呀~吖~呀 (佢訓喺度, 我已經響上面用緊碌鳩不停撩佢塊西, 我好記得其實濕到用半分力一向前已經入到去 )

咁點呀? 冇套係咪唔入得先? (當時碌野硬到就快爆 )

如果我~呀~話唔入得呢~~你係咪夾硬黎呀~吓? (我不停喺洞口撩, 龜頭來回入緊外皮1cm)

你講撚多次? (佢重覆多次上一句)

你話唔得 (成碌插入, 聽到 “嗞” ㄧ聲 )

呀~~~~~~~~~~~~(大聲到應該全層樓都聽到)

我而家就係冇用套插入去, 係咪唔撚得呀? 係我出返黎唔屌你 (其實舒服到仆街, 揾支槍指住都唔會唔屌)

唔好呀~~唔好出返去~~你繼續插~繼續講衰野 (下, 我覺得之前講粗口已經過份, 原來鍾意聽呢D, 好~就同你顛下)

而家換過第二個男人硬住碌鳩唔帶套插你都冇所謂㗎啦?

唔係~呀~

唔係? 咁我出返黎

呀~唔好呀~係呀, 第二個男人而家唔用套都屌得我~~呀

咁我決定以後屌你都唔會用套

點解呀~吖~

你個西又夠濕又夠熱, 用套完全嘥料, 我要嘆足你每一吋

真係? 吖~~有冇咁正呀?

有呀, 如果以後都可以俾你D汁浸實我碌鳩每一吋, 我短十年命都制, 你聽下你D淫水聲 (仆街, 果下已經想射 )

好, 我似後淨包實你碌鳩浸濕佢~你屌到我好舒服呀呀呀~吖~吖~~~~ (佢差不多高潮)

呀~你今次話唔好都冇用~我一定要射晒D精入去, 重要頂到最入射 (呢個 moment 唔理得咁多)

求你唔好呀~吖~吖~吖~~~~~

之後梗係中出左, 亦係我人生用最短時間兩人一齊高潮

往事只能回味

好撚正

咁撚多口水既

好正 好有畫面
有時會讚吓佢好長
頂到好入
好舒服
射曬比我之類
不過男人講淫嘢個feel仲正
讚自己身材抑或講句老婆我愛你已經

見佢讚我patpat大左錫落去
我會好開心 周不時話下佢勁左
佢會開心成日

真係 男人一讚就即刻興奮幾倍
或者講d屈辱既說話都好正
可惜我條仔唔識講...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞