關於扑野時想聽到既dirty word

159 回覆
27 Like 4 Dislike
我覺得粵語係依一方面真係唔公平
英文有ah fuck me yes yes
日文有也咩爹一古一古
普通話有好爽快點幹死我
但粵語講咩都怪怪地 發揮空間好細
唔通講咩"屌爆我啦" "死啦死啦"

利申:唔係話完全冇 只係比較少姐
快d插到我射~~~~~
快d插到我射~~~~~

This is
係熱菇熱菇
係熱菇熱菇

二姑姐
你好撚臭
嘩 你老母匿埋係度食雞脾呀
你咁講就唔多公道 我覺得廣東話都可以好正

諗返以前同女扑野果D dirty 對話已經扯扯地

你老母咁你講啦

你老母咁你講啦

你攞定紙巾啦仆街
快要去了

你老母咁你講啦

你攞定紙巾啦仆街

FYI

http://www.thisav.com/video/9267/%E6%88%91%E4%B8%8D%E8%83%BD%E5%BF%98%E8%A8%98%E4%BD%A0-%E8%81%B2%E9%9F%B3%E7%89%88-%E6%90%9E%E7%AC%91%E5%B0%8D%E7%99%BD-%28googlacf1f%29.html

我好爽既。
你唔駛錫住我痛既,我好爽架。
快啲屌!

屌吧
屌呀快啲
我就黎頂唔住呀頂唔順呀快啲 嘩
請你大力插呀
丫 BG:撻撻撻 x2
丫丫丫
哎唷,好高潮哦
唉,我都唔知屌hi咁爽架
呼,終於搵到感覺
嘩,我以前都唔知咩性高潮咩野
嘩,真係爽死
快啲屌死我呀

唔丫,嘩,爽死。
唔嘩,事實上爽到死得了。
唔丫,我不能忘記你。
BG:唔
你快啲屌我
唔丫,丫
丫,唔丫,oh,ohh,丫,唔丫
發發聲,丫,屌丫,屌到發發聲
唔丫,丫,oh,哎吔,真係爽
真係爽呀,哦,小小呀,小小呀
丫丫,丫
哎吔快啲,快啲,我黎啦,一齊come on,一齊高潮,哎吔好爽呀,一齊一齊,哎吔,哎唷呢CO,你真係多呀,嘩,丫,真的多呀真的,呼真係多到不得了,嘩

你好熱呀 哎
哎,哎,哎
淨係想聽到呼吸聲
有時會讚吓佢好長
頂到好入
好舒服
射曬比我之類
不過男人講淫嘢個feel仲正
讚自己身材抑或講句老婆我愛你已經
哇好爽!爽死!我不能忘記你
我係阿紫
你屌到我硬哂
啊 唔好停
等埋一齊射
之前係到見到有絲打教路
話條仔岩岩入去抽插緊個陣
扮野話feel唔到喎 入左啦?咁樣
跟住我學佢咁講 我條仔即刻屌爆我

爽撚到
忍唔住嗌唔好呀~ 呀呀呀~
你係咪想屌死我呀~~
咁講完佢仲大力屌
事後話好中意聽到我咁震住震住講

自己諗

離左題 我係想講唔洗dirty都可以好high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞