歐美主流樂壇集中討論區31

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

點解出翻嚟好似俾人洗咗腦咁 個眼神好迷失...
右下嗰張..

一定俾佢team人灌咗藥 有咩可能個樣好似大鄉里出城咁...佢個Team啲人特登喺呢個時候俾佢出院就係想腰斬啲fans個示威遊行 好狠毒 根本有預謀 擺好晒等佢出嚟
who chose the font???
what an ugly font
Labrinth, Sia and Diplo's 'LSD' debuts at #70 on this week's Billboard 200.
Wango Tango lineup
Britney上一次露面係1月8號 上次著嘅係橙色運動鞋 同 佢今日隻手拎住嘅係一模一樣 可能呢三個月入面每日都著緊同一對鞋 佢個Team驚俾人懷疑先特登安排佢去酒店換衫 正仆街
佢個樣勁可憐
佢條仔係幫佢定係都係同班pk一伙㗎其實
佢條仔一定有問題 啲fans喺佢下面#FreeBritney但係佢只係照舊post廣告 一句說話都冇講過
7 rings stable hit
我唔知點解感覺到佢掂britney個陣 britney表現出好唔舒服同唔自然既感覺
✨#Hurts2BHuman feat. the amazing @thegreatkhalid out now! Listen here:
https://open.spotify.com/track/7c5h27Ju8JE5xWKTQ88KhL?si=fD6c2yXAS3Gh68dYj02ekw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞