歐美主流樂壇集中討論區31

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
花無百日紅
只係爭在好似Mama/Katy flop得咁慘定係慢慢咁跌
對佢嚟講可能係flop
但喺而家既市場嚟講就一啲都唔flop
咁隻歌又真係無乜特別
又唔似tun 咁有gimmick
新生代五大Diva過埋今年都全部30+啦
咁多年黎睇住媽媽爆紅再flop 之後又彈返起佢都由少女變成爵士名伶 時間真係過得好快
而家呢個好多佢嘅fans
不過佢地真係好襯
一齊stay in jail 啦
No offence 但唔小心笑咗
要落地獄了
I didn’t fucking say-
“ANTI” by Rihanna still gaining ~1.2M streams despite released 3 years ago!
soooooooooo...
where is it?
Rihanna who?
I just know Fenty CEO
聽住大既歌手,真係得返TAY TAY仲未FLOP
以前成日聽既,依家都FLOP到落地底
特別係AVRIL LAVIGNE
睇D KIDS REACT問AVRIL LAVIGNE係邊個,就知道自己老了
個問題係chorus一出個腦就自動駁左落next to me
你呢個chart係weekly定係cumulative
你呢個chart係weekly定係cumulative
抄歌都算
但個事實係 喺意義上new romantics都屌打呢首歌 呢個女人今次唔抵幫 話知佢billboard卡#2 要懲罰佢
學上面巴打話齋根本佢就想開拓兒童市場再遲啲先出高質pop/country
ViuTV 96台 星期四朝早8點直播2019BBMs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞