有冇巴絲黎緊下星期去奧地利同匈牙利?

152 回覆
1 Like 6 Dislike
事前我咪要安排好曬行程先決定到酒店 再先決定到FLIXBUS 驚到時無位
無架車無位就唔會book 到架啦 我意思係佢巴士咁多位會計住booking 數
姐係呢家上網LIVE到佢D車有無位? 咁我咪要早D
book 車係咁 就算坐鐵路都係要book. 佢上網訂唔哂咪留俾walk-in 囉
如果大城市的話都起碼一個鍾一班 算幾密
理解, 咁可以排到曬行程先
咁洗咪早啲去到霸定位 唔想坐啲單丁位
兩個人去仲要再早d 萬一分開左就成程都單丁
有冇人5月中/尾會係匈牙利,捷克/克羅地亞一齊食個飯啦
匈牙利,捷克睇黎真是一個好地方
到咗維也納,落雨凍到痴咗線

現時大致上係咁樣安排,好完美咁樣安排左每逢有呢個(->)即係代表當日嘅夜晚轉地方check in, 但係都擔心唔夠玩
同埋好驚實際上係銜接唔到咁就大鑊
不過我相信應該係好完美
唔夠玩都冇問題嘅,留d遺憾,下次先再有動力再去嘛
我早你一日去 但行程啱啱調轉 捷克入 布達佩斯走
又要養人養車養樓, 又要番工, 好難得一個機會去歐洲 今次去左好可能十年8年都未必再去, 所以正常特別緊張
我11月去. 機標買左, 但係酒店交通都未定, 計劃要完善左先可以搞酒店交通,要完美接洽每日行程
CHING你都係第1次去歐洲? 呢個時間你準備成點會唔會已經PLAN好曬
現階段你PLAN成點, 會去D咩地方
想問下一落機場去多淄河附近坐地鐵或者巴士方唔方便,坐的士好驚比人呃,第一次去外國翻intern
想問下巴打你去奧地利同匈牙利果陣時, 有無咩特別心得 仲有2星期到我
但係我仲念緊去匈牙利果4日點樣安排 奧地反而自駕會去D風景位
維也納mtr 星期五六日,都係開24小時,所以可以玩夜d

Ummm 心得你係想問有咩名勝美食果d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞