Princess Connect Re:dive [35] 龍女大爆死

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
應該時機問題 黑暗中ub食到正 所以被秒殺
居然會咁
ランドソル杯開催(4/27~)
ミッションのスタミナ量2倍(4/27~)
ノーマルクエストドロップ3倍(4/27~)
探索ドロップ2倍(4/27~)
ハードドロップ3倍(5/2~)
ダンジョンドロップ2倍(5/2~)
哇好撚正
N3H3 fat fat了
隻角唔係限先正
限定抽, 人權抽
其他每日單抽隨緣
玩到而家係得3星券係做到野
每日單抽剩係試過抽過1次50母豬石咁大把
我發覺早打既話分數低好多, 我同一隊法隊,打3王同打5王既傷差唔多
出黎既分差好多
冇乜心機打, 一到3段強化既王
競技場去到咩排位會無石, 我兩個競技場今朝打左幾場都無石, 1v1 33x 升28x 都無石, 3v3 38xx 上28xx 又無
每次突破紀錄,直至第一
咁應該係台服又有事? 一粒石都無
放心啦 個分數唔洗睇咁重 諗住轉會就唔同講法
同一隊打到差唔多傷幫手清3王係好事黎 其他人打5王仲高輸出 隻game係玩團體架 成個會打得愈後就是贏家
自膠, 原來係因為中間狂俾人打未突破到上一個排名
咁係岩既, 驚個傷害排名排得後,望落好差咁姐
好多時我都係等唔到5王,但又冇時間,迫住要落刀打
不過都係睇團體, 暫時睇落我地好似有20名
今次應該穩
重點你話差唔多傷 3王唔係個個打得入 尾王又唔係日日都有兩輪
我隊法,3王同5王應該都係差唔到好多, 其實我未打過3段強化既5王,因為我3王就出左法刀
H2有冇野必刷淨係打到12-2
diu 尋晚中左伏
模擬戰都仲有130w
真實打出黎有一次泳黑早死,有一次就得70w
我隊法都未打過5王
今日試下先,其實個人分唔洗睇咁重
禾地係一個團體嚟
我今日先六週目 打格里芬模擬已經想死
六週目好打擊玩家
2場病嬌+充電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞