Princess Connect Re:dive [35] 龍女大爆死

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
下期all in

唔中棄坑
差唔多500左右
全公會包括我都鳩打
我都係去到一周目五王,但美食ser
ME 用泳飯做ICON , PVP 成日俾人打
當J 咁打
馬會巴,你隻八歲5星?
我打極都係得60w 冇你70 w咁多
隻限角有乜用

唔小心單抽中左
Dllm3週目王難打到系咁
死海豹
見到有張卷 無聊抽下

女帝萬忍都冇
貓劍我都係唔識用
冇5 星都冇用
泳貓劍又幾勁喎
唔撚係呀 我個公會竟然係我打得最大力
冇5星 自殘果陣爆擊就

今期新角比課長玩
巴打你個會咩名
#貪吃佩可享優惠 #公主資源包 #寶石淹腳目

【#優惠1】公主資源包加碼送!
■優惠期間:4/26(五)16:00 ~ 5/5(日)23:59
■優惠內容:於活動期間有購買並完成兌換公主資源包成功者,可依據兌換累積次數獲得額外獎勵,活動時間以外兌換成功者無法累計。

■額外獎勵
累積兌換2次:寶石(免費) x 5000
累積兌換4次:寶石(免費) x 5000
累積兌換6次:寶石(免費) x 5000
累積兌換8次:寶石(免費) x 5000
累積兌換10次:寶石(免費) x 8000
累積兌換12次:寶石(免費) x 5000
累積兌換14次:寶石(免費) x 5000
累積兌換16次:寶石(免費) x 5000
累積兌換18次:寶石(免費) x 5000
累積兌換20次:寶石(免費) x 10000

■注意事項
1.活動期間兌換公主補給包成功者,可依據兌換次數獲得額外獎勵。本活動並不包含公主奇幻包、公主競技包、公主戰隊包。
2.對應額外獎勵將在活動期間內於遊戲中任務達成後直接領取獲得,超出活動時間為領取視同放棄,亦無法更換為其他獎勵。
3.為確保計算時間正確,請於活動結束前1個小時完成兌換以確保符合活動資格。活動時間以外兌換成功者無法累計。
4.額外獎勵的體力將於任務介面領取後進入自身,若玩家體力已超過可領取數量,獎勵將會自動轉進禮物箱內,保存期限為兩週。

【#優惠2】公主資源包
■優惠內容:活動期間至指定禮包平台,購買NT$2000「公主資源包」禮包序號兌換後,可獲得寶石(免費)3000個、瑪那(免費)6000000、公主之心(碎片)30、體力900、女神的秘石50
小薯個會入6週目 自己得100LV 之後隻隻王都會補唔切 勁大力
好多優惠
早左課 頂佢
咁就真係好似好抵同奇幻包比平均大約一包
瑪那50萬+30掃地卷+30exp水+19碎片(女神的秘石95)

瑪那600萬+公主之心(碎片)30+體力900+女神的秘石50

不過d體力得14日 仲要完左n2先有個優惠 即係只可以h2果時用
課兩包算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞