新疆模式擴散各地 中国展開「消滅穆斯林」行動

135 回覆
301 Like 13 Dislike
今次中共做得好好
有本事去國境以外搞
同中共一樣,只會蝦d弱者。

畏威而不懷德
支那人 vs 穆斯林

最好兩敗俱傷

奇怪中東果邊好似反應不大
大陸啲蛔蛔惡到仆街,切糕老屈唔在講,漢人開牛肉麵店唔比掛蘭州拉麵牌頭,用左就掃鳩你場,報警就圍差佬,之後就圍法院
我有個寧夏朋友話當地豬肉鋪要用黑色膠袋,等佢扡睇唔到,而且自己友圍內逢年過節就打大架,出曬刀仔,有時候仲有槍,好鳩狼死
唔係上面生活唔識comment
但我早排去過新疆
過親安檢站 司機都話要小心啲講嘢

有9成俾安檢啲人點名要check嘅都係少數民族嘅車
真係要標籤咗佢地係危險人物咁
不嬲敵人嘅敵人就係盟友都接受, 朋友就真係有 D 怪.
但係伊斯蘭係世界既敵人, 並唔只係龜縮中國.
用你既理論, 中共先應該係你朋友.

你既政治智慧只係去到中國, 好多人睇既係大世界.
唔識團結之餘仲冇政治智慧, 勢孤力弱仲鍾意分黨分派
每日個充滿戇鳩既國家, 人地伊斯蘭逐個擊破當你狗咁撚

咁多中共虐待既事, 全世界都知但係無人做任何野, 你就知邊個先係真正敵人. 家下香港已經蝻亞橫行, 重同佢 D 人做朋友? 中共未倒台大把香港人已經比 D 蝻逼死.
其實未經宗教改革嘅伊斯蘭教根本係邪教

咁多個伊斯蘭教國家入面,係得土耳其算係唔錯,女性比較有地位,思想上雖則未同西方完全接軌,但啲人算係有國際觀

新疆維吾爾我唔清楚,不過其他中東國家,不論係遜尼定什葉派,一日唔刪曬啲有攻擊性嘅教義,都係仆街
血濃於水
上大陸做嘢試過被新疆維族細路打劫
善良
點解會有人覺得連登仔係支持支共
連登仔只係覺得睇兩大毒瘤互相殘殺好好睇
如果睇到muslim沖入北京大屠殺支那人,連登仔一樣大叫精彩
到時咪一樣同呢度D留言一樣
敵人的敵人 就是朋友
你好,中共朋友
留名睇恐怖襲擊
一齊自相殘殺啦
兩個種族都垃圾人
一定要同化滲透所有國家的民族 vs 一定唔會俾人同化滲透既國家
中共係政府部門出現問題
但穆斯林係令人民出現問題
戰略上應該係幫第二大敵人對付第一大敵人
但連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞