剖析黃心穎呢種女人心態,以後大家醒少少唔好沉船

453 回覆
9446 Like 61 Dislike
I know that feel
即係所謂嘅 綠茶婊 吓話 不過黃心穎假假地都港姐喎 需然唔係咩絕色 叫有名氣吖 唔至於三分顏色啩
呢種性格全部女人都有,天性嚟,有助遺傳良好基因。越搶手(多女鍾意)嘅男人越吸引其他女人,中間唔洗太多原因,例如會群體地認為某人係男神(韓星)去到瘋狂嘅地步。係呢個社會演變成好多女都想證明自己吸引力去搶男人!

最後嘅結果係由一個基因好嘅男人(由一群女人揀)屌一班基因好嘅女人(由一個男人揀)。

因此,全部女人都係,全部男人都去滾。呢個係神嘅安排,不爭事實。
後生既後講算係,隨非你同上左神枱既老野或死左既比
Btw 你係咪想講GEM先係
講得無錯 就係份刺激感
中point
始終都係唔明點解賓穎會叫做「有幾分姿色」
咁點解呢種雞會有男朋友?
Sammi 地位叫最強第二, 只係輸俾王菲
估唔到而家d 小朋友覺得艾辛同嬅e 同佢同grade
你講下黃心穎個record先啦
你要分析"黃心穎呢種女人心態",你應該要用黃心穎既資料,而唔係你話你職場見到收兵狡婆既就安個名叫"黃心穎呢種女人",然後倒轉叫人代入今次事件中黃心穎就係你講既"黃心穎呢種女人心態"。

我連黃心穎係一個點既女人都唔了解啊大哥
都要滿足一下9痕既男人既
死哂既話個世界會好悶
你最尾係咪擇咗韓紅
唔沉船就得LA

呢D 女通常好淫好好屌
我覺得馬明會好似港豬咁包容佢,娶埋佢
以為你講緊我個ex
我Ex就係沉船咗落呢種女人度
呢啲女人嘅心態好撚恐怖
我一同個ex散 佢就唔再纏我個ex
人地玩慣啦,多一個唔多
安仔又唔係死係沉船bo
因為我個ex就係呢d女人
呢句簡直係神來之筆
呢d 女人一世人只愛一個人,唔係佢地永遠得唔到既人咩?
有鋪癮 搶人哋啲嘢嚟肯定自己嘅吸引力???
諗極都唔明點解會想食老鼠安,唔通真係fans多得巴打一言點醒夢中人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞