剖析黃心穎呢種女人心態,以後大家醒少少唔好沉船

453 回覆
9446 Like 61 Dislike
咪臭係
唔知以前既 章小蕙係咪呢種人呢
好同意樓主
呢種女人其實最愛就係自己
男人係佢地心目中只係玩物同工具
Hurt到人 佢都無咩所謂
最緊要係hurt唔到自己
最尾果句
樓主一係有社會地位,一係收入好高,一係有婦之夫
講左我係馬明個角色
7/10
同人老婆扮fd真係仆街中既仆街
鳩痕就一定要叫雞?
我無屌許志安,我理解男人鳩痕=我認同佢?
我理解男人同時理解呢d女人咩心態
由頭到尾我屌過黃心穎?我有鬧佢臭雞?
係咪有撚病?
上面有條友屈9我雙重標準我覆左佢
你自己睇
唔好將你自己見到其他連登仔講嘅野就塞落我到當真理
睇到最後
講中晒
但男人幾識先會識咁諗呢
就係中左招 瀨晒野之後
然後下一次會停一停 諗一諗

然後再中招
十卜
前公司有個utuber正正係呢d女,樣一般,又係有d姿色,但同女性同事基本係玩唔埋,因為佢地不肖同d女做朋友,眼中只有仔,做野唔係top,只會r男同事幫手,背後會同d仔講女同事壞話
所以遇到d女係咁搵你傾計,又特別埋自己身唔好以為執到。。。個陣佢話自己有男朋友,但其實都係客。。。

總之會將所有野都美化得好好俾你聽
最後個句
rap一次成段
你冇雙重標準 ok你話冇就冇
你覺得男人鳩痕只要出軌識抽身就得 咁請問你可唔可以接受女人閪痕出軌識抽身 唔放真感情衝就冇問題呢個道理 ?????
我ex都係,仲ok大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞