[最終決定版]莫說新聞這麼假!車cam這麼差!

291 回覆
4162 Like 34 Dislike
有巴打唱ultimate version未
100/10
Thx bro
最後決定歌詞:

莫說新聞這麼假!車cam這麼差!
咀下!兩手摸下胯下!
莫說安仔這麼渣!賓妹這麼誇!
攬下!雙峰慰籍一下!

It's so high!high!high !
下體已Get up!
It's so high!high!high!
下體Gonna getting up!

一雙腿 一把咀 狂亂地跳舞
坐車裡 猛咁接吻 你也會屹立不倒
屋企衰婆落力夾極沒法夠天高
欲念是甚麼 靠外遇做我的禱告

咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

難敵褲浪奇痕!送女返歸好近!
任記者影我車又揸!
太過瘦削似十架 摸到妻子會軟化
同韓紅攬啜硬旗吧!!!!!!!
Ohhhhh~~~~

發晒姣嘅女星!飲醉酒嘅笑聲!
電子化嘅眼睛!有義氣嘅救星!
明明個Frd已指引一條正確既路!
諗唔明點解仲冇人知道車Cam係度!
你睇到綠…帽!就實係有路!
肯跪低既話蘋果會放你一條生路!
出去偷食遲早比老婆引渡!
要做愛就醒啲計劃你下一步!

咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

(升Key)
莫說新聞這麼假!!車cam這麼差!!
咀下!!兩手摸下胯下!!
莫說安仔這麼渣!!賓妹這麼誇!!
攬下!!雙峰慰籍一下!!

下體已Get up!下體gonna getting up!
(無限Loop)

紅左個度有少少節拍唔同左,由傲慢極變成落地夾極

中間啲Ohoh冇乜所謂,但啲suck my dick可以唔要,最頭個段都cut埋,由佢第一次莫說新聞這麼假開始

Thx
綠帽兩邊派
Sammi馬明一齊戴
咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

It's so high!high!high !
下體已Get up!
下體Gonna getting up!

一雙腿 一把咀 狂亂地跳舞
坐車裡 猛咁接吻 你也會屹立不倒
屋企衰婆落力夾極沒法夠天高
欲念是甚麼 靠外遇做我的禱告

咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

難敵褲浪奇痕!送女返歸好近!
任記者影我車又揸!
太過瘦削似十架 摸到妻子會軟化
同韓紅攬啜硬旗吧!!!!!!!
Ohhhhh~~~~

發晒姣嘅女星!飲醉酒嘅笑聲!
電子化嘅眼睛!有義氣嘅救星!
明明個Frd已指引一條正確既路!
諗唔明點解仲冇人知道車Cam係度!
你睇到綠…帽!就實係有路!
肯跪低既話蘋果會放你一條生路!
出去偷食遲早比老婆引渡!
要做愛就醒啲計劃你下一步!

咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

(升Key)
莫說新聞這麼假!!車cam這麼差!!
咀下!!兩手摸下胯下!!
莫說安仔這麼渣!!賓妹這麼誇!!
攬下!!雙峰慰籍一下!!

(無限Loop)
唔推點得呀

利申 已follow
大佬高汁
Lm
留明
荔枝
屙完未
lm
有無巴絲唱
妓者朋友你地好
等整MV
個個post比人騎劫到自己都搵唔返
笑撚死
好正 但Rap個段食唔正本身mc仁個flow

其實個綠字可以唔加,個「的」字綠色已經好夠
推到馬國明唱
你rap開??flow其實即係點?唔識
笑撚到
CLS
巴打正職係填詞人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞