[最終決定版]莫說新聞這麼假!車cam這麼差!

291 回覆
4162 Like 34 Dislike
個邊個post推到亂晒龍搵唔返仲有人騎劫
最終決定版連解說直接Link:
莫說新聞這麼假!!車cam這麼差!!
https://lih.kg/humGkBX

莫說新聞這麼假!車cam這麼差!
咀下!兩手摸下胯下!
莫說安仔這麼渣!賓妹這麼誇!
攬下!雙峰慰籍一下!

It's so high!high!high !
下體已Get up!
It's so high!high!high!
下體Gonna getting up!

一雙腿 一把咀 狂亂地跳舞
坐車裡 猛咁接吻 佢也會屹立不倒
屋企衰婆落力夾極沒法夠天高
欲念是甚麼 靠外遇做我的禱告

咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

難敵褲浪奇痕!送女返歸好近!
任記者影我車又揸!
太過瘦削似十架 摸到妻子會軟化
同韓紅攬啜硬旗吧!!!!!!!
Ohhhhh~~~~

發晒姣嘅女星!飲醉酒嘅笑聲!
電子化嘅眼睛!有義氣嘅救星!
明明個Frd已指引一條正確既路!
諗唔明點解仲冇人知道車Cam係度!
你睇到綠…帽!就實係有路!
肯跪低既話蘋果會放你一條生路!
出去偷食遲早比老婆引渡!
要做愛就醒啲計劃你下一步!

咀下!兩手摸下胯下!
攬下!雙峰慰籍一下!

(升Key)
莫說新聞這麼假!!車cam這麼差!!
咀下!!兩手摸下胯下!!
莫說安仔這麼渣!!賓妹這麼誇!!
攬下!!雙峰慰籍一下!!

下體已Get up!下體gonna getting up!
下體已Get up!下體gonna getting up!
(無限Loop)

解說:
1. 因為呢首歌既Chorus最出名,所以直接用chorus行頭,前面飛晒。
2. Chorus要無限loop先夠洗腦,所以就算諗到唔同version,都忍痛放棄。
3. 呢單野係許志安同黃心穎衰,鄭秀文雖然份人臭四,但佢係無辜既,所以歌詞絕少攻擊佢,除左少少避唔開既安仔心聲。
4. 鼓勵創作。我見好多改歌post都會有人好快就出黎騎劫或者柴台,咁樣其實好discourage創作。當然唔係話唔可以玩下切磋下,但如果你騎劫人仲要大紅字長quote就真係會好分心。

最後,多謝各位支持,我成日都改歌,可以一鍵追蹤我。
高汁
留名
留名睇01抄POST
記者朋友
笑死
(升key)
馬明sammi
樓主有顆善心

MV封面
留名 睇香港01抄post
差頂帽
等聽mv
強~!!唔留名唔得啦~!!
LM 等歌
推到有mv
LM
留名
Cls 有效率到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞