Avengers 復仇者聯盟 4 劇透流出版討論..

800 回覆
65 Like 34 Dislike
CM幫手都輸->歸隱5年->呢段時間banner同hulk deal好->雷神放縱自己->復仇者重組->回到AV1
似 之後cm再重要時候救世
但係佢地響間房嘅對話唔似喎

Hulk話"How do we know this can end *any differently* than it did before"
但係CM話"Because before you didn't have me"

姐係 房間對話 => 紫色endgame 係cm嘅第一戰??

若跟住再講5年前,咁iron man 困飛船應該係復4前5年??(復3之前

若果 真係歸隱5年嘅話條片加trailer唔多make sense喎
除非cm到步之前佢地己經頹5年

應該咁先係喎

歸隱5年+雷神放縱自己->CM到步->搵反雷神->復仇者重組->回到AV1
無可能頹5年啦 cm出黎果陣black widow仲係短髮
一開始cm落地球帶住cap佢地搵thanos打多次 打輸咗雷神開彩虹橋番地球 之後開始自暴自棄
其後幾年救番Tony antman現身開始回到過去拎石
有咁難明?
睇造型啦
條tv spot明顯係infinity war之後冇耐
Thor呀Black Widow同War Machine都係infinity war造型
跟住咪Tony同Nebula翻嚟再去搵Thanos囉
之後就輸咗或者其他事發生佢地咩都做唔到啦
跟住咪5年Time Gap囉
有咩唔make sense?
iw>tony返地球>片頭cm:last time u don't hv me果段>揸飛機搵thanos報仇>輸左>雷神自暴自棄>整量子服回到過去>返avg1
應該係咁

之後9up
回到過去呢堆人都會死(同一個時空唔可以有2個自己),佢地返到過去既目的係要令過去既自己提早儲石同埋提佢地集齊人馬同thanos打仗,所以流出既avenger assemble果段打既thanos應該係未齊石,同埋慘勝呢場之後我覺得齊石既thanos會再出黎,之後再打
邊度話唔可以有2個自己..
hulk同cap兩個都一齊出現wor
同thanos 打左兩次
第一次係雷神美隊im三挑一打輸
最後大戰先係打贏
無睇片?
隊長打隊長
頌點會同一個時空唔可以有兩個人

重作
理論上同一個時空有兩個自己會嚴重影響歷史
佢意思可能唔係唔可以,而係唔應該?
至於CA打CA可能當未來CA係loki?
CM果句 "Because before you didn't have me"
-CM好有自信
-雷神係AV3短髮look
-佢地仲未有方法復仇
雷神斬過thanos一刀同CM既自信 佢地走去復仇絕對唔出奇

trailer&流出
-scott主動搵cap同black window. scott表示a few years ago見過
-著白色suit 入量子世界一直都冇影到CM
-banner一直keep住hulk形態 而且可以有自己思想&講野
-thor變長髮+放縱自己
-tony番到地球

tony本身冇水冇糧好絕望 要番到地球應該要一段時間
估計發生左D事令CM 係入量子世界既時侯 暫時離隊/死左

i guess
call機call cm-> 復仇-> 輸-> thor退出江湖 -> scott搵cap -> tony 回歸 -> 重組 -> av1 -> 搵齊石叫hulk帶手套 -> ?? -> 大戰
係呀,講得唔好
唔應該有兩個自己先岩
marvel世界觀就係咁樣 依家唔係睇尋秦記
dr strange 睇個D結果 你可以當成千幾億個平行世界

可以咁講啦...
根本呢兩個世界個歷史就係要咁行落去
CA拎住鎚同盾果幾下combo
三巨頭打thanos果part應該好多合作技
我覺得第一場復仇應該已經有tony
呢個唔係話gotg3先出咩
去到424再睇
條片見到雷神雙持 一手斧一手鎚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞