Avengers 復仇者聯盟 4 劇透流出版討論..

800 回覆
65 Like 34 Dislike
im 上先架
未必
長髮thor應該係中前期
似係official trailer果次應該先係前段
我估南韓首映左20分鐘應該就係trailer果班人一開波去搵thanos報仇之後打輸左
其實晨早avg1 都有彩蛋用左套hulk d片段啦
hulk after credit scene 又有tony
ca3 又有general ross
邊d 傻鳩話唔計
佢地有冇咩理據
相信係隻hulk唔同樣
next time baby 都唔同左樣啦
唔計 又點會有General Ross係之後出現
點黎?
Fan page都好信
其實好想next time baby做鍋物仙 點知換咗而家嗰個
感覺個個風流d 好笑d
next time baby靚仔D..依家果個好樣衰...
唔明點解咁多黑人係要搵佢
都合理 兩個隊長冇可能一齊存在 等其中一個有價值地死
照你咁講
1. AV3個CAP經歷左一輪之後 夠資格拎起個鎚 而平行世界個CAP死左/換石 而CAP就決定要著起佢套衫
2. 平行世界個CAP一直都有資格拎 而AV3個CAP死左/換石
https://www.youtube.com/watch?v=SQY9skG-fFE

有無人睇過呢條
原來iron man困太空船係5年前
有無人可以推下個劇情

同求人無限backup
見到戲院 D紙板同巴士車身有 Hulkbuster,唔知到時是咪真係有
我都想要!
Thanks!!!

https://t.me/wintersoldier_520_1314
依part 廣告有
依part 廣告有
trailer無交代iron man困飛船係5年前喎
個個人都估係上集打完iron man反唔到屋企

5年前係reference緊邊集,好想知
1分15秒之後
不過有人傳cm唔夠打比人秒左先出紫色endgame 咁應該有人講中左部分
基本上呢5分鐘已經可以推返晒成個故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞