JOHN WICK其實幾廢下

98 回覆
23 Like 144 Dislike
開外掛鎖血
岩呀

拍多三集前傳
呢套戲都係玩鏡頭, 成日見佢比人圍果時, 鏡頭影佢呢邊打完一個, 再移個鏡頭去另一邊打第二個, 現實可能係打緊第一個果時已經比其他人打中左 不過呢D唔care啦, 睇呢套都係J keanu啫
佢算係貼地啦
殺人起碼2槍,成日冇彈
最多係射得準同捉人位置
打人唔會一拳打暈人當死左
基本上都冇一套可以槍起槍落槍起槍落咁殺人殺足幾分鐘,成場戲一半都殺緊
睇佢kill count好爽
呢套賣點係爆頭
講緊套戲個角色你就去講真人
John is a man of focus, commitment, sheer will... something you know very little about.
RED入邊班人都好痴線
最主要係講佢哋退咗休
呢套玩槍個玩法係同John wick 一樣
唔記得咩名
佢叫 BEN AFFLECK
整個 特工宇宙都好
Matt Damon(Jason Bourne)
Keanu Reeves(John Wick)
Bryan Mills(taken)
Tom Cruise (IM)
With a fucking pencil
佢地睇到既係結果,我地睇到既係過程
受幾多傷都好,一日唔死又成功解決黑幫
傳奇就係咁出黎
你幾勁都好,知道1個鐘後成村人捕你條命,你都咪話唔驚,幾千幾萬人殺你一丁友大把方法
RED都好撚正
成日翻睇

選擇題
John 幾時又認名等Winston處决佢
佢只係去到見Winston 係咪找死冇交代到。

最後,佢講咗句 “Winston, tell them, tell them all, who ever come, whoever he is... I kill them, I kill them all”
最初都以為只係搵Winston吹水
但諗返黑鬼載佢去公園嗰時講句"Goodbye",同埋喺車上嘅鏡頭、音樂,完全係上刑台咁款
更加莫講John對Winston問咗句"Then why am I not dead?"

係Winston同佢講畀一個鐘頭佢著草先話會殺哂所有來犯者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞