【日本Falcom】綜合討論區Vol.42【- 亞莉莎係女主角 -】

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
刀劍真係淨係得插畫同人設係得
都係牙軌講嘅嗰兩個之一㗎喇
亞絲娜最多都係我女友
入acg第一套都係睇sao
利申打手

我惠就係宇宙第一
即係咩
盟主?
之前扑左
可唔可以講下
亞絲娜算唔算SAO鄭秀文
桐人食咁多女都繼續係佢身邊
牙g我地反面吧
係鄭秀文錯
定桐人食咁多女錯
幸先係大婆
桐人係一個壞左既人 入去UW都唔係洗心革面 繼續食女
老鼠安 應該都係一樣
azoth嘅人

依張圖我睇唔透 有冇軌跡學家或軍事專家講解吓
借道蔡斯東方入侵共和國,檯面上同王國未開戰,所以經過王都都唔打
但係利貝爾喺人地過咗王都先封鎖 真係唔怕人地發難
廢老呢招先醒
誘敵深入, 再包圍殲敵
蔡斯西面係山, 東面係平原, 北面係要塞
王國軍又東南西夾攻, 北面又可以切斷帝國既援軍
咁帝國軍淨係可以係蔡斯入面迎敵
蔡斯係個商業城鎮, 做唔到自給自足, 打唔到持久戰
援軍又俾人截斷左, 帝國軍進退不得
最後一係投降, 一係俾王國軍慢慢殺晒

利申:9UP, 玩三國志玩開劉備以小勝多
帝國班人個個都知其他國家聯合抵抗帝國,點解唔直接攻打利貝爾
軍隊同平民都唔知,佢地仇恨對象係共和國,帝國主動打其他人可能影響軍心,宜家中伏嘅話就出師有名,反正帝國贏梗驚咩
最後呃帝國軍投降再係食物到落藥,一次過殺晒
當時睇到呢到真心覺得on9, 引到入自己領土先開戰, 又唔係要玩焦土
盟主應該都係呢個機構嘅人啦
個陣帝國應該得宰相個班知有聯軍
就開戰個陣去泰特斯門個軍人仲諗緊卡西烏斯會搞咩小動作
證明宰相佢地無同d士兵講晒個情況
可能宰相佢地個目標只係完成黃昏, 所以聯軍既出現只會助長黃昏既推行

聯軍如果一開始就係邊境佈防應該會好快比帝國收皮
始終兵力同武器跟本比唔上帝國
如果入到自己地頭堅壁清野, 先玩一轉伏擊, 再打遊擊戰
羸既可能性會大過死守邊境
所以綠毛先話佢個作戰會死好多人
我仲以為係黑色史書個正式名
我見d人講到閃一閃三初頭果段劇情同零軌一開波果段一樣都係經過神秘力量修正,佢地係咪諗多左
帝國班人個個都知其他國家聯合抵抗帝國,點解唔直接攻打利貝爾
軍隊同平民都唔知,佢地仇恨對象係共和國,帝國主動打其他人可能影響軍心,宜家中伏嘅話就出師有名,反正帝國贏梗驚咩
當時睇到呢到真心覺得on9, 引到入自己領土先開戰, 又唔係要玩焦土
個陣帝國應該得宰相個班知有聯軍
就開戰個陣去泰特斯門個軍人仲諗緊卡西烏斯會搞咩小動作
證明宰相佢地無同d士兵講晒個情況
可能宰相佢地個目標只係完成黃昏, 所以聯軍既出現只會助長黃昏既推行

聯軍如果一開始就係邊境佈防應該會好快比帝國收皮
始終兵力同武器跟本比唔上帝國
如果入到自己地頭堅壁清野, 先玩一轉伏擊, 再打遊擊戰
羸既可能性會大過死守邊境
所以綠毛先話佢個作戰會死好多人

咁點解唔直接守共和國個邊境, 又可以兩邊夾擊, 國內開戰根本擴大咗損傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞