【日本Falcom】綜合討論區Vol.42【- 亞莉莎係女主角 -】

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
日本 Falcom 今(18)日宣布,將與中國遊戲廠商藍港聯手推出《伊蘇 8 - 丹娜的隕涕日 -(イース VIII -Lacrimosa of DANA-)》的智慧型手機遊戲並於全球發行,關於遊戲相關內容及上市日期目前仍未發表。
https://gnn.gamer.com.tw/0/178280.html
新album邊首好聽
メインストーリー第7章「激動のレミフェリア」実装!
特設サイト《SPECIAL》で壁紙プレゼント中!!

『暁の軌跡』公式サイト https://akatuki.ujj.co.jp/
総合情報 https://www.falcom.co.jp/archives/89
#PC #PS4 #PSVita #ps3 #英雄伝説 #軌跡

睇嚟下集有機會真係用曉軌設定
閃4唔係成個軌跡系列完啦咩
ALL
共和國啲坑挖到咁深
點會閃軌完

聽左先派膠
重玩啦
聽咗啦
之前兩隻都唔係首首好聽啦
營運團隊:《軌跡》系列的《英雄傳說 閃之軌跡 IV -THE END OF SAGA-》劇情帝國篇已經到了尾聲,未來是否還會延續軌跡的故事 ? 可以談談《軌跡》系列未來發展的佈局與展望嗎?

近藤社長:「閃之軌跡」系列雖然已經結束了,但「軌跡」系列本身還會持續下去。如果有玩過《英雄傳說 閃之軌跡 IV -THE END OF SAGA-》就會發現,在遊戲中有出現多個好像含有暗示意味的關鍵字。除了新地區以外,我們也考慮加入一些跟 15 週年相關的嘗試,敬請期待。
劫炎個面都有新野講la
竟然聽完都唔係all

特別好聽既我覺得有mv個兩首
Wonder Caravan 同 Catch the Rainbow
仲有Step Up同今を僕らしく生きてくために 都唔錯
其他都好好聽
上兩隻都係每隻得兩三首真係好聽
認真佢依家一年一隻碟
一隻碟大概十首歌
都唔預首首都高水準嫁啦
咁就唔好出咁密
但係首首都好聽

應該係儲歌開concert
同閃3/4同時軸?
講埋法典國嗰邊?
好想睇教會同結社點開戰
閃系列完=/=軌跡系列完
未玩完
不過都係

見到ramda都知一定有新作
未必直接做共和國
咁黎神會配邊個
可以外傳正傳一齊做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞