[突發]我女神Renee 就咁幻滅咗

405 回覆
64 Like 1012 Dislike
「扮男人有咩問題」
屌你老母要幾弱智嘅人先講得出呢啲說話

你自己呃自己 係一個問題
你唔尊重自己性格 係一個問題
唔尊重生自己嘅老竇老母 又係一個問題
溝女神無問題 有問題嘅係你係女人扮男人嚟溝女 姐係呃鳩埋條女

屌你老母中文都唔識睇話人無reason鳩屌
你一係就屌人ive仔 一係就話毒撚點點點
理撚得你溝邊個女神 做tb就係on9無腦垃撚圾

性格係由人自己塑造 咁又何來唔尊重自己性格

同埋你係完全冇解釋到點解做TB係唔尊重生自己嘅老竇老母
而家係話係就係呀 個因果係邊呀IVE仔

我話係就係
邊似得你成世人都係到打飛機 打到上連登

真係鄧條tb嘅老豆老母慘,生個傻閪tb出嚟,咁就絕後不過諗深一層,呢啲on9基因唔應該繁殖後代

絕後就叫慘

班蝗同蝻個個生成打咪好幸福

絕後都唔慘,覺得無所謂嘅話,佢老豆老母做乜要生佢出嚟,係唔記得戴套定老豆戴咗綠帽連人類基本技能都無嘅話,點先叫慘
認真一直對呢條女冇乜好感
自己一紅少少就飛起條仔 同埋又成日黐住郭又溱 都唔係好人得去邊

郭又溱咪又係臭閪一件

more
佢係唔型架 但同你地班毒撚比咪型囉

唔夠講就直接label人做毒撚但佢係一個tb無得屌閪就係鐵一般嘅事實

佢係無得屌閪 咁有咩問題?
你當個個既人生目標都好似你咁淨係得屌閪?

又話佢繼續日日揸女神個波,咁唔係性愛做乜要揸波,貪好玩?定係鐘意性愛但唔鐘意屌閪?
屌你老母死TB
屌你老母死TB

見阿占ig啲相都仲未del
上面個Tb淨係識得屈人係毒撚同ive仔
其實毒同學歷係有得改,但tb永遠都做唔到真男人吊西,永遠冇撚用,tb不能射精

利申hku grad有女
屌你老母死TB

屌你老母死TB

都中出左咁多次啦...賺晒
「扮男人有咩問題」
屌你老母要幾弱智嘅人先講得出呢啲說話

你自己呃自己 係一個問題
你唔尊重自己性格 係一個問題
唔尊重生自己嘅老竇老母 又係一個問題
溝女神無問題 有問題嘅係你係女人扮男人嚟溝女 姐係呃鳩埋條女

屌你老母中文都唔識睇話人無reason鳩屌
你一係就屌人ive仔 一係就話毒撚點點點
理撚得你溝邊個女神 做tb就係on9無腦垃撚圾

性格係由人自己塑造 咁又何來唔尊重自己性格

同埋你係完全冇解釋到點解做TB係唔尊重生自己嘅老竇老母
而家係話係就係呀 個因果係邊呀IVE仔

我話係就係

佢阿妹係咪戇鳩 風頭火勢仲留意

佢阿妹係咪戇鳩 風頭火勢仲留言

好多花生
呢個po條死tb咁激動
所以話啲死t咁乞人憎係有原因
gay佬知自己衰
通常冇d唔男唔女既死tb咁(自以為)串串貢
本身我成日j佢
但有次旅行同一班機
見到佢塊面燶撚到隻閪咁
一睇就知臭西港女黎
之後就unfollow 左佢

無可能

邊個理虧好明顯啦

佢阿妹delete左個留言
結婚啊笨 仔都生唔到
對唔對得住烈祖烈宗啊?
磨豆腐啦

成班同性戀負皮

無撚用既TB 找晒去集中營火化啦

邊個理虧好明顯啦

條友 del cm了

佢阿妹delete左個留言

條友 del
結婚啊笨 仔都生唔到
對唔對得住烈祖烈宗啊?
磨豆腐啦

成班同性戀負皮

Tb之前識左個有錢ex包佢環遊世界咁滯
成班同性戀負皮

Tb之前識左個有錢ex包佢環遊世界咁滯

Who is 有錢ex?
同阿占散左好耐啦

阿占衰在太有自信
阿占之前衰on9
成日放閃扮cute扮恩愛 皇上皇后好撚嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞