[突發]我女神Renee 就咁幻滅咗

411 回覆
65 Like 1019 Dislike
咁不如你講下扮男人溝女神有咩問題?
絕後就叫慘

班蝗同蝻個個生成打咪好幸福
本身我成日j佢
但有次旅行同一班機
見到佢塊面燶撚到隻閪咁
一睇就知臭西港女黎
之後就unfollow 左佢
以事論事 最憎人講唔出REASON又係到屌
佢係無得屌閪 咁有咩問題?
你當個個既人生目標都好似你咁淨係得屌閪?
你咪慢慢鄧佢慘囉
你覺得呢個世界有人在乎你條毒撚點諗?

佢繼續日日揸女神個波
你就繼續日日縮係你間籠屋到自言自語:佢絕後好慘呀~佢絕後好慘呀~
你覺得人地會得閒理你地班毒撚咩 睇到自己咁高
你仲未講到有咩問題喎CHING
扮男人有問題 你啲論述係邊呀

但垃圾IVE仔係咁上下 掉個POINT出黎就當係真理
成班同性戀負皮
呢個世界,鳩UP都過千正評連登
正所謂
夏蟲不可語冰,TB不可射精
中出都做唔到mine條撚咩
同埋你慌佢兩個拍得長咩
TBG果邊玩一排就會換畫架啦
應該立法斬手扔石 KO TB !
反而覺得好難由平胸肥到e喎
除非肥到欣宜咁
唔係嘅話佢依張相嗰陣應該已經停止發育
突然咁大應該好難做到 除左手術
我話OK就OK
我話有問題就有問題

你班連登仔唔係好鍾意串馬時亨既咩

不如出黎回應下你地啲"我話有問題就有問題"理論
你問埋晒呢啲on9問題 都知你智商低講極都唔撚明
你中意自己呃自己咪繼續囉 做咩要出嚟害人?
縮返入你老母個閪度啦死TB 基本邏輯都唔撚明 你睇唔撚明人地講野呢 就重讀下中文 唔好出嚟害人喇垃圾
「扮男人有咩問題」
屌你老母要幾弱智嘅人先講得出呢啲說話

你自己呃自己 係一個問題
你唔尊重自己性格 係一個問題
唔尊重生自己嘅老竇老母 又係一個問題
溝女神無問題 有問題嘅係你係女人扮男人嚟溝女 姐係呃鳩埋條女

屌你老母中文都唔識睇話人無reason鳩屌
你一係就屌人ive仔 一係就話毒撚點點點
理撚得你溝邊個女神 做tb就係on9無腦垃撚圾
同問
你班毒撚係上面連一個REASON都冇講過喎

咁又係既 因為根本冇問題 你地係都要話有問題就緊係講唔出原因

而家講唔出原因仲要腦羞成怒 柒撚到

你地智商低緊係唔明啦 我話有問題就有問題
你地不如集體去驗下腦先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞