[好似係]係日本買左支假PRS SE CUSTOM 24

75 回覆
17 Like 0 Dislike
本身都唔知係咪假既 上網完全搵唔到有出過呢隻色
除左日本網 有D話係日本版
但唔理啦 薄荷錄WO 我最愛 幾靚就照買

幻想與現實
睇番D紋又真係同一支黎 估唔到日本仔都玩P圖仆街
仲要同我屋企個洗地桶差唔多色
枝SE幾錢?
5千7到 運費500
通利應該賣緊5300 不過長期比班水貨佬買哂D色 放上淘寶賣
寧靜買貴D好過 但冇諗過咁囉
係咪B stock呀 上prs 個網contact佢比個number問啦
問左啊 都有機會啊
d包裝比人開過
同唔見有吊牌張qc紙 我另一支mark holcomb ltd 德國網買 全新乜都齊 各方面都好正
呢支西瓜條neck好啜
唔係假,長期比燈射住fade咗
PRS唔好買有藍色dye 嘅顏色是常識吧
唔撚係掛 咁咪姐係舊野當新野賣
唔係舊嘢。可能係display. 你網上張相係啱啱收貨影。
支guitar可能擺咗幾個月甚至一年display. 掉咗色

PRS隻藍色Dye有問題,對UV好大反應。所有有用藍色DYE嘅PRS 顏色都會褪色。啱啱買好靚。過1,2年就會變色。 紫色變粉紅色
所以我咁多支PRS入面無一支個finish有有用藍色dye 溝嘅色

呢支你睇得出本來係Whale blue嗎?

褪色褪到pickup ring下面見唔到UV嘅地方先仲有藍色
新買好靚呀 海灘咁

一年後
新買

半年後
嘩 真係估唔到prs會咁 仲有間野賣display比我
不過好在依家知 如果買左支10top藍色就慘
你話個flame對過係同一支呀嘛。。咁梗係要開個先影到相啦阿哥
同埋可能得返一支呢。 日本仔做生意好老實嘅
有某啲fade得好靚嘅。不過小數囉
同一個價錢兩種享受 prs
但唔係要長期用燈照住先會變色咩 佢影完放番入箱就ok姐
咁可能得返一支嘛。如果係limited run color. 基本上唔會有好多stock 一間鋪可能分得2,3支
其實係咪prs 特登咁做?
唔係。純粹佢哋用個隻藍色dye UV sensitive. 已經改良咗。
係好咗,但都係會fade.
其實prs真係好撚多問題
作為PRS 的fans. 講真我發現嘅PRS 問題就淨係blue dye呢樣姐
其他嘢ok 嘅。
well....同埋貴囉....

SE系列其實真係好無敵。咁嘅價錢咁嘅質素真係贏晒
轉musicman啦
重有2012年前mia嘅coating霧化呢
se係性價比高 但tremolo走音好嚴重
tremolo 走音? 老實講真係唔覺
走音嚴重應該係唔識setup 支guitar.
我得一支SE 但幫人買過無數支SE. 真係全部都一流
新無野 好快出事 要成日保養如果常用+1046
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞