[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (13) - 是個與本月少女賞櫻花嘅季節

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
Oh My Girl
咩黎?
2019 K-POP ARTIST FESTIVAL
5/22: new dance cover
5/23: festival at suwon
5/24: yves birthday + chuu drama
5/25: another festival + chuu drama
5/26: jinsoul solo fansign + yves variety show
今個月真係好充實係差the Ballad未出
loona been at festivals every Saturday since 5/4
Ballad仲未有消息
都唔知係咪Jaden條友掛住搞今個月出道果隊男團

宿舍
忙內隻腳睇黎係LOONAVERSE完左果期拍
https://youtu.be/s7kxoMYg3l8
真係呢首 又比Orbit估中
我之前睇過啲cm有人估過邊個cover邊part 仲要估中埋
btw Yves HyeJoo正到癲尤其係HyeJoo 最尾嗰part我係男都俾佢撩到心跳痴線
Twitter被洗版個個都PO果段
之前個Kick Spoiler Haseul好似有份練仲以為一早拍好添
正常真心有原唱嗰種味道喺到 個動作同表情都好似 會唔會靠今次呢個cover提升到韓國國內人氣
希望唔好比人話佢地消費其他團黎吸人氣
韓國咁多癡線佬
團團都會Cover下 應該唔會掛
不過之前第一次Cover都驚驚地 驚比人話跳得差
太型走唔到可愛路線
老實講 我自己覺得第一次首Fire真係麻麻地 仲係有女仔嗰種柔 但呢次進步左好多真係好有嗰種味道
我喺YouTube睇到個CM話女團通常cover Twice BP 少時 佢地
想cap圖已經揾唔翻 啲英文留言多到
真係每次出黎都有進步
之前有人估呢首 我都專登去搵原版睇
覺得要跳得齊真係難 真係做得好好
唔知幾時先會Cover下女團
諗起之前IDOLROOM 女團冇人出黎跳 一轉男就幾個衝出黎
最重要係呢首歌要有啲癲癲喪喪嘅味道 佢地連呢種味道都有
又要吹奏HyeJu做足哂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞