Back to me (151)

1001 回覆
45 Like 10 Dislike
佢講左d咩
話venom係mcu之類
Venom is a part of MCU? 同埋佢之前向Feige扔過份三文治
小心人哋又拍個自己ver嘅Peter Parker出嚟
我覺得其實係MCU都冇壞
《復仇者聯盟3:無限之戰》(Avengers: Infinity War)、《Marvel隊長》(Captain Marvel)、《水行俠》(Aquaman)和《星球大戰:最後絕地武士》(Star Wars: The Last Jedi)4部電影在北美的預售表現都非常亮眼,殊不知《復仇者聯盟4:終局之戰》才剛開賣,就輕易達成這些電影的預售成績,且還超越2倍!照如此驚人的聲勢來看,《復仇者聯盟4:終局之戰》說不定能夠挑戰占士金馬倫(James Cameron)在2009年以《阿凡達》(Avatar)所創下的世界影史票房紀錄。《阿凡達》當初在全球締造了27億8000萬美元的票房成績,至今仍無人能超越,而第2名則是同樣由占士金馬倫執導的《鐵達尼號》(Titanic),以21億8000萬美元的成績霸佔排行榜,看來如今占士金馬倫得意的寶座岌岌可危。

期待破紀錄
入咗劇透條link
得張相 都冇料到
十個劇透十個都假 冇個可信
問題係佢自把自為
食屎啦罪大滔天!
Endgame同Avatar好唔同
一套係個個搶先想快啲睇結局,票房應該谷晒喺頭兩個禮拜爆到七彩
一套係啲人無咁志在個劇情,但點都要入場睇個3d效果,先至keep住長賣長有,仲要係imax價
我嗰時好似上咗成個月先去睇
仲要係訪問直播先講
odd過俾人逼婚
咁撚好笑一陣上貼吧睇下先
擺明就係想迫人認咗佢啦

Btw snapchat同nbd嘅idea係咪佢提出嚟㗎
老迪+又俾人睇死 marvel又輸
佢哋講緊咩系列
應該係SW?
8.你不能阻止DC迷幻想未來贏Marvel
冇競爭邊有進步啊
由其係垃圾香港Netflix d野少到
講緊老迪+得marvel系列睇
暫時公布姐
有乜所謂
公佈左有好多野睇喎
係啲老迪hater話會冇野睇 得垃圾marvel
句大時代落幕係話緊endgame完左=mcu已死
成堆傻鳩講到入面得marvel野睇咁

btw dc去撚左邊
嗰時好似知佢唔會咁快落畫
個個都係等imax靚位先買飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞