BU non jupas 詳細討論區(2)

936 回覆
10 Like 2 Dislike
Bu Offer God
In得好差+1
咩科?
上面有講
我準備充足先去in 其他人self intro都一般
我真係覺得自己都唔算差 但到依家一樣冇
社科BU應該都係睇Interview>GPA
我都係3.2幾 但in得好+ielts有7
收咗第一輪GIS offer
咁應該係Ielts都幫唔少啦
想知Chinese Journalism會唔會派n手飯呀
今年又冇interview, 大佬呀想點啫 我想讀journal呀
Cgpa 3.61都唔考慮... 雖然7月先考ielts...
我真係好驚呀
身邊個個都有offer喇 自問我好努力讀書㗎
我DSE英文2左 冇考Ielts
所以應該真係interview
有冇人知bu acct會派到幾時 唔想冇書讀
我3.4幾都係in左GIS 仲未有Offer
Ching 你係hkcc ?
3.4唔洗讀BU 啦? 你讀咩CC
Cccu
我dse2左 未報ielts
所以 city ppp ais offer都未收到
Cccu好似係3.4/4.3?
快報ielts la
早幾年7月中收offer
可唔可以講下嗰陣係幾多gpa
聽日就知
我上年都in得好差 8月尾收offer
請問絲打 in完 個面試官有冇啲咩特別問題?話你可能要補credit或者主動同你講幾時出offer之類?因為我答完啲問題嗰刻佢講左呢啲,我唔知點解有啲覺得係暗示會出offer比我,咁我想問下你有冇聽到類似既野 唔該曬
歷史系?咁請問巴打 in完 個面試官有冇啲咩特別問題?話你可能要補credit或者主動同你講幾時出offer之類?因為我答完啲問題嗰刻佢講左呢啲,我唔知點解有啲覺得係暗示會出offer比我,咁我想問下你有冇聽到類似既野 唔該曬
佢同我講可能會有機會要defer o唔ok咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞