[日/台版] 天華百劍斬 -18- 開服 2 周年送 49 抽 + UR角一隻

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

好想介紹條友玩天華百劍
整埋哂啲任務一係就易到冇野好玩 一係就難到唔使玩

冇波永
由養生驚變hardcore驚
陸續開始有痴線佬100到
有人用水心子過 有人用山鳥毛神操作閃哂啲招放技慢慢磨過
有人用3隻根性堆屍
明石要點樣先可以普攻10000
幾時有講可以一萬
睇錯 應該係無crit = 風鎮 critical hit... 獄級好難打...
我超開心用奈葉60lv 打爆左超級50
終於齊晒d章換極魂,真係有勁好友會輕鬆小小
我主要係引boss面向黎打我,我就用技/集氣炮搞短暫無敵
之後佢一嘔野就變飛機衝狗佢,佢招怪我就開大絕清,重覆完就等好友殺
最緊要好友唔好死
lv1唔難 揾隻打得入盾就過到
恭喜 可以lv80了
嘔野直接避算啦
咁嗰下時間硬直大 開技狂打佢都唔錯

btw 你睇完lv84條片 諗住點打
我可能lv 同未開花,如果唔理/避佢 我好友通常會死
所以我一定要盡量貼同引佢面向我
之後好友會夠做嫁啦,我就係昨日睇你地貼個d片再自己試多幾次就得

唔好亂學
死住過囉
冇乜計
淫賤小青又幾有趣
我打法同你一樣 奈葉奧義清小怪真係有奇效
我仲專登練左隻大俱利打討伐,點知版圖有陷阱  最後都係用返浮空角色算
極巫魂係交換所度換 點解我係交換所搵唔到
我仲未睇  估唔到你會對套野改觀喎
另外一套 ○○ d 劇情好悶 幾適合訓唔著果陣開黎睇
咁要問你上次趕完討伐有冇立刻換了

btw 睇唔睇到早幾頁我貼bilibili有人up哂中文版啲劇情
另外嗰套真係不了 半集已經悶到飛起
小青好笑又好J
即係今個月粒極巫魂已經俾我換左  屌丫台服唔會咁樣架喎
B 站中文劇情有睇啊 放係頭 post 度好似有得諗
三粒星作者都無面俾  既然你咁推薦,今晚我就睇埋套鹹濕青
Btw 都唔知點解要迫埋一日播四套番  係咪想填補我星期日無輝夜睇既空虛
其實2周年有咩活動?
有送抽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞