[日/台版] 天華百劍斬 -18- 開服 2 周年送 49 抽 + UR角一隻

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
topic
幾時開始?
19日 時間表喺第一頁
一向都有交換時間 日服deadline係換月
一個月限換一個真係 搞到D 徽章溢出左好多

https://www.facebook.com/www.tenka.com.tw/videos/740772336319588/
鉋切把聲真係好沉 明明咁可愛,一出聲就好有違和感
天使輝夜

小狐丸個fd

小狐丸
特登整到似男孩子

台服整片係友係咪on9 開頭咁細聲 去到尾播歌忽然咁大聲
上次古賀葵巴提左我所以一早換左先
我今次回歸算合時,有skin又有奈葉
黎緊又有活動爽死
邊位
唔好見金髮獸耳就當係小狐丸
你就真係成功極速80
上面嗰位就fail了
我自己有睇d道具交換時間,錯過左真係唔抵
我最辛苦係上次一刷完奈葉就要追現在活動個進度,真係痴線
但為左大波波skin 堅值得,佢送個Ur裝又真係幫到我過關
雖然人同裝同一個池,但我宜家睇落只要係每個月你專抽5劍/限定做首抽入坑堅係唔會死錯人
之後可以進入養生mode
大波波skin我仲set緊做home版面
其實玩得多手機game 就會睇通人裝同池 甚至放埋怪獸雜魚素材都冇關係
最重要係5星角機率係幾多 就算人裝分開2個池 但5星角機率得1% 下下都抽埋哂啲3星垃圾角咪仲on9
[ 請讓我撒嬌,仙狐大人 ! ] 入面隻蘿莉狐 哩隻真係完美屌打小狐丸
同品種狐狸
巴打真心勁 我遲你幾日開波,已經刷左少 4 件 UR 裝 + 1 招 UR 技 + 1 粒極巫魂
如果屋企都有一隻就好啦
多謝大家教我玩就真,我好記得最舊個版本無極魂呢樣野
個個都要課金去抽中同一角色開花,真心難到痴線
宜家咁樣玩先好養好隻主力就可以靠佢換其他野,唔似其他遊戲要你養成隊,仲要d機率根本無2%
我真係冇諗過你會唔知
不過趕到拎10個章都應該會去交換所狗衝咗粒魂先 點知埋門一腳撻Q
開服已經有極魂呢樣野
其實佢兩下就突爆又有巫魂系統真係算輕鬆 好多驚都要抽相同4-5隻先突爆
如果要抽中同一隻角色先至可以突破,咁零課應該只玩得起 SR 角
依家咁樣真係幾好  就算新手都拎得齊 d 成就獎勵
新手唯一限制應該只係打唔到禍憑制壓  但係天華入坑門檻都已經算好低架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞