[A/I] Fantasy life online [34] 熱烈歡迎老手回歸,新手入坑

251 回覆
3 Like 0 Dislike
如果你係不斷開場既話,大概你換晒所有野(連藍板金板)就夠升好五件
旺巴好勤力
活動藍板都換埋
真係佩服....
換完金板...之後大失敗 灰ed
70% 失敗/ 大失敗
係咁ga啦
同埋Level-5 表面數字ge機率唔太可信
除返3就差唔多
正常啦
二分一機會: 中、唔中
by 當旺巴打

妖怪手錶
- 4月15號維護完開始
- 活動報酬:五星火傭
- 抽蛋:五星火法、五星火杖(全體加火攻)頭兩日半抽會1.2倍中率
- login有頭裝備

其他機能
- 新增中二病稱號
- 新增冇撚用既協力完讚好「你個樣好撚趣緻啊」「你好撚識點人做野啊」
- 生產野開始前可以揀邊個入場,唔使入去再轉,變相慳左0.X秒,堅係好事
- 生產野完結時可以直接喺result畫面揀再整多件,變相慳左1X秒,堅係好事
- 星之庭園換野終!於!有!新!lineup!武器道具同埋items
- 真‧新手刷首抽後會有新login bonus,大家可以去G持下(你試埋我嗰份)
- 實績「試下做啲無撚聊mission」會有新野
- 如果你已經30日冇login,回流玩家喺三日內有個新pack,98有償石會有1件五星抽幣、10粒大經驗珠、10粒特大裝備經驗珠,大家可以試下放喺度30日唔玩,返黎就輕鬆有五星角抽幣,每30日唔玩可以咁玩一次,真好(你要埋我嗰份)
- 四突角再抽中會放8粒大星,即係由1200碎變9600碎,真福利。而!且!會!追!遡!至!某!一!定!日!子!前!!!補返俾你
- 每月可買既平價五星突石各有增加,經驗珠都可以喪買
感謝轉貼!!!!
大劍幾型仔
隻隻傭兵都好正
半年冇入game 獵人
岩岩入返發現隻game 仲有更新,屎忽痕十一抽中左火弓又想玩返 btw 隻五星風弓人用火弓定主角用返好d
抽埋隻火弓人
做乜唔等聽日更新之後先回鍋啊
咁有五星角一定係用返五星角好啲,主角個大絕廢過閪 輸出又低啲
開心d諗,活動又送隻5星傭就有兩隻五星喇
光傭有啦,冇五星劍炸ma更新出d 咩
上面有旺巴詳細更新內容會更新好多野
旺巴 (滑瓢)火法官方介紹係點?
火法出左喇咩?
官方不嬲都唔會介紹佢係點,直至到佢出左幾日之後先有機會介紹咖咋喎
是咪一陣就會更新?
為エンマ大王為首既炎屬同伴提供強而有力既support

講完同冇講有乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞