[A/I] Fantasy life online [34] 熱烈歡迎老手回歸,新手入坑

251 回覆
3 Like 0 Dislike
好似又係apple未審批
又係未批....
想問大師要用既星星點拎?
打地圖boss或討伐(低機率出)
要幾多 我比你
唔洗啦, 慢慢打
啱啱上師諗住整戰鬥職裝玩下
想問大師要用既星星點拎?
要幾多 我比你
唔洗啦, 慢慢打
啱啱上大師諗住整戰鬥職裝玩下

將其他喂上50lv 勉強有10粒
我有500+粒....
可唔可以俾50粒我....
user id: 971817609
大師職之後去打/採集 相對的白靈boss
會有星星箱, 90%星星, 10%白靈材料
到時大把星星
Added
一陣準備更新!
多謝哂
確認朋友呀巴打
送了
新地圖資料From當旺巴打:

採集新圖好微妙,唔知屌好定唔屌好

魚集中晒喺右邊,想釣晒就先殺兩隻卒

木集中喺右邊(一中五細),但有時隻蜘蛛會埋黎。
一開始入地圖個位(一中一細),但一細隔離會有機會有卒
地圖下方經過條橋(一中),但好遠,要兜返出黎

礦喺右上同埋上方
右上(二中三細),日頭要屌兩卒,夜晚要屌隻火鬼仔
地圖上方(一中三細),但成堆卒

------

打boss照舊,夜晚中間有法師,長駐左上有雷鳥,恐龍一時時喺地圖中間一時時喺左方
Sorr, 做到好夜, 頭先先返到屋企update 開game
新地圖d 怪係咪怕火,火弓好似有出頭天
隻新活動法師好唔好用?
sorry 諗多左
新地圖係木弓木傭既天下

雖然你都可以用火弓,但一黎火唔剋,二黎火弓長處係清卒同打短戰(因為佢既賣點係一技武技),不利打boss
俾少少參考數據大家

沙漠法師血量約為海岸法師既1.17倍

沙漠雷鳥血量約為海岸月光鳥3倍(因為黑歷史前調低左一半)。咁比好似唔係幾公平,所以我決定同平東火龍比較下⋯⋯⋯係火龍既1.35倍

最後最後,沙漠恐龍!!!血量係平東火龍既1.5倍

不過有樣優待既係,之前打海岸用風ft上陣,火龍用水ft上陣,而今次沙漠係用木ft上陣(我控光傭,帶木弓木傭出街)。木隊明顯比風隊水隊強,所以時間都差無幾
大家加油
打新活動咪好用,單挑42秒可過關
平時就算啦
ok咁sh了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞