朋友聚會大食會壽司 元氣變爭鮮

270 回覆
4552 Like 31 Dislike
話唔定其實元氣都係幫襯爭鮮
爭鮮食屎咁款喎
有whatapps圖先評論
貼張佢報個數幾多既圖就得啦
無圖真係唔係幾信
5個元氣大盤要邊度搵,仲要豉油wasabi都係元氣貨,有無咁好心機去搞咁多功夫為左賺你地果一千幾百
爭鮮嗰啲一夾就散咁濟,佢咁都搬到都幾好嘢
搞場大龍鳳想冇左班朋友
我覺得有D唔合理

點搵5個元氣盒,你話佢處心積慮 都冇理由為左200蚊咁做啦

同埋搞禁多野先得少少錢 不如番份pt
買左杜蟲藥未?
twins 既戀愛大過天?
爭鮮外賣係我食過最難食既壽司
仲難食過百佳果啲勁多, 係勁多
係臭架, 成陣味咁樣
元氣外賣我就無食過, 不過爭鮮果啲真係難食到唔會認唔出
搞咁多野先賺少少,仲無埋朋友
有乜好屌,而家都開個新Group 冇佢份。
或者佢都有苦衷
成個post假撚到咁都有人信?擺明係啲記者小編作故仔再做新聞。
1. 爭鮮壽司係逐件包,會唔會有人咁有心機真係逐件拆袋,再同你逐件換盤搬返上去呀? 咁啲盤又邊到黎??

2. 你都識計啦,每盤賺得兩舊水,5盤都係1千蚊者,你又話大家成年人啦,有工返又會唔會為左呢一千蚊搞咁多?!

3. 如果係真,你為左呢一千蚊特登開個新谷無加佢呢個行為都好幼稚。反而,真係朋友嘅我會關心佢近況

垃圾記者
問下人先, 唔會有人專登影壽司, 不過團體照都可能影到下
當時都冇人講出有問題,同埋本身大家各自各都無打算出聲,我估唔會有人會專登影壽司。不過都問問朋友
byw 你句 "乜尻跟車太貼" 都幾無聊,你唔啱聽咪唔好留言囉
其實我都係分享下,如果你哋覺得係有乜疑點咪當故事聽。
我作故事+多幾百個正評又唔會有得分
同埋目的又唔係想聲討呢位朋友。
你確定朋友有呃大家?
個盒同醬料應該無得呃
除非佢識得循環再用
有冇whatsapp圖睇
佢點逐個item打?
搞咁多野先呃$1000
淨係射兩日波都唔止呃到公司$1000啦
有冇諗過其實係元氣啲員工做既

假設每日做100盒外賣, 根據樓上ching講差價200蚊
每日賺兩皮,一個月淨賺60萬啊
呢啲先係發達大計啊

唔講喇,趕住去樓下元氣見工
屌 又係美心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞