AirPods 出貨等待區 (2)

522 回覆
0 Like 8 Dislike
呢個會唔會好D呀
ys 仲係冇郁過
用左一個星期, 每日用2個鐘到,
會自己斷2-3次連接係咪正常
網上訂購左無線版有刻字係咪冇得換
D qc 真係好差, 我上次左邊有問題, 之後hotline 肯成舊換比我, 尋日收到新貨, 2邊d 接口都有事, 好礙眼... D 接口好有問題
而且連接好似有問題.... 差爆電 無啦啦變0%
準備又再屌佢
各位巴打如果你地部airpods 只係接口問題,可以唔既就唔換算,因為驚你地愈換個airpods 愈差
我個airpods 係第一水,右耳電量可以一個鐘由100% —> 0%
電話放係隔離有時都會disconnect
最嬲係明明係有問題產品都唔俾我換,叫我維修,最後屌到佢退錢算

今次airpods 2 function 又無大改,仲要qc差,我等5月 powerbeats pro算
點解有得退錢
左邊無問題?
換貨啦,根本就壞
蘋果真係已死
啲qc
比得上iphone4天線問題
買左新AirPods 有線差電
覺得傾電話/WhatsApp 錄音果陣乜撚野雜聲都收晒入去
啲friend 話聽到好辛苦
冇用過第一代/其他無線耳機,唔知𠵱個係咪無線耳機嘅通病
乜依家d天才好似好唔掂咁
你而家係咩狀態 好1516
又想快d收到 但係又怕qc有問題
RMA返個新比我
個盒就冇野...兩隻耳都有問題
黑邊、去不到的黑污跡同埋唔知花定裂痕

大家都係唔好RMA返去啦,直接天才吧換貨啦,要等有貨一換一
屌你老母Apple
果班撚樣天才 根本唔想理你想換
想鳩HEA又一日
就算換比你 都係要等
我用緊超薄嗰種,閂蓋時會有少少頂一頂,不過係可以冚得埋個蓋
係靜嘅地方都仲ok
不過一出街講電話就 冇隔走啲背景聲,將啲背景聲都收埋
本身用EarPods 講電話就冇咁嘅問題
唔知係咪關個mic 事
都幾貴呀,29蚊人仔兩對,送左一對有hook 嘅耳套,套左之後效果我覺得幾好,但都有d評語話冇咩分別,真係睇你耳窩個shape夾唔夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞