AirPods 出貨等待區 (2)

522 回覆
0 Like 8 Dislike
唔係話聽唔到
不過係地鐵真係可能要8成音量先聽到
正常 無降躁 又帶唔實 預左
早兩日買又好似冇乜qc問題
第一次買原來油耳都幾易跌
本身想買
細佬有個一代 試吓 有啲啱feel
但睇完各位話qc唔掂 又斷線 又快冇電 搞到唔想買

買佢
一 唔點斷線
一代問過我細佬 佢話唔點斷 間唔中某啲地方會 想問佢借一兩日 但佢冇嘢用得
二 可以轉換去MacBook
呀 呢點應該唔多人需要 但我有需要 因為枱面喇叭冇位 已經兩套 放唔落第三套 諗住主動式 唉 冇位
三 siri 我唔介紹 叫做有需要

我等緊momentum 見佢以上三點 放棄音質 叫接受airpod 算啦 畀我睇到呢個post 呀 荷包好似慳咗啲錢
點知仲要搞咗一陣connect唔到Android 有ios又Android 可能我唔識搞啦
如果睇online review
基本上佢通話最好
其他果ture wirless 係 傾唔到電話
我只能夠同你講
whatsapp錄音 請用返電話個mic

得一隻牌子嘅BT hand free傾電話係世界級好 就係Motorola 我介紹畀好多人 你唔信 買隻 佢中價位 你就知Motorola通話一直高質但唔識賣
上網order 完睇到哩個post
原來qc 咁撚差,即刻cancel order
音量應該同有線版一樣
個個買完好似發現新大陸咁又話唔夠聲又乜咁
就係睇online review 話佢通話好
結果出到黎有啲落差啫
如果係靜嘅地方傾電話係唔錯嘅
但係街,地鐵𠵱啲地方就變到好差囉,咩雜聲都收埋,仲收得好清楚下
咁我又唔會考慮
大家知唔知換貨幾耐先會再出貨.? 我買咗翻黎第一日就發現壞. 即刻去換要我等個半月
好耐無研究,十幾年後估唔到mo記既通話質素仲係咁好?其他廠呢十幾年做過的咩
十幾年
我當年用v8 地鐵通話安靜度等於圖書館
之後買佢infinity 耳骨果隻 你落club 用耳骨mode一樣以為你係屋企 但聽得出有分別 唔用耳骨mode 都冇問題 但比v8嘈小小
之後果隻第一隻earbud hint 戴上先開機
都一樣好通話

但Moto 唔爭氣 通話質素高到冇間廠追到都唔識拎嚟做賣點 Crysta Talk 以上兩隻bt冇ct都屌打而家果堆 電話果堆就真係無撚敵架
Mo記 通話真係無得輸
之前用佢D電話
比人問係咪係屋企未番工
真係好勁
啱啱去門市問話要上網訂 上網睇又話今日拎得 咁我而家即刻訂嘅話係咪即刻拎得

BTW Walkin都唔買得?睇嚟啲貨係留比AOS訂既人
係 搞到我又要行多轉
係現場用App即訂即攞唔得
得,有qrcode就得
所以要視乎幾時send個qrcode畀你
大約要幾個字
咁都好啲,起碼唔洗晒時間車費
等Email到就有得拎
最快 十分鐘 最耐 一個鐘
第二水機有咩未啊
你地買曬第一水機未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞