其實啲DC狗到今時今日仲撐乜撚?

547 回覆
570 Like 312 Dislike
問清楚個標準都話你斤斤計較真係cls
好掛住老人K , 佢比人笑完係廢老就深潛左

沙imdb都有7.9點都唔可以叫做差啊
咁phase 2既 antman 囉
佢同Doctor Strange 同av 關係小啲
又係小人物講溫情
好多m記fans都讚antman架

DCEU摺埋個POST先恥笑話無左,早就應該摺埋,依家又翻生左?片頭都無左dceu喇喎
再者,一定要跟marvel 6部就phase 1?

M記fans仲話每一部都伏筆先可以組成個大U, 依家又唔計?

咁shazam唔可以係砌緊大u?
Set左啦
唔係話你要跟M記幾多部
但人哋phase 1係指緊個起步
當初鬼有人係電影上識marvel咩
人哋由0開始去建立呢一切,係phase 1之前邊有人識IM, CA, Thor咩
但你dc果啲蝙蝠俠,超人一早家存戶曉
就算個U依家廢咗,但你話晒都叫拍過大堆頭電影
依家點計落都唔係由0開始,梗係唔叫phase 1啦
平時冇睇開哩類片
對上一次睇係奇異博士
Dc片剩係聽過水行俠好似幾好
見今次trailer唔錯跟住買左飛入場睇沙贊

屌成套片冇乜打鬥場面
D gag又唔好笑
睇到最後以為自己睇緊星期日堆五色戰隊
睇啲dc9搬龍門 好似idog搬龍門咁
我認同兩個U無得就咁比較

所以我都有提用 phase 2
Antman sell溫情小人物
或者Doctor 大家都係法術

我相信wb一定唔死心再整新U
到時再睇佢有邊部先討論到

現階段比較鬆散係事實
DC狗幾時先肯承認bvs ss jl係垃圾
BvS dlc版神片啊
邊個再話bvs ss jl好睇我立即屌佢老母
Justice League (the animated series)係神作
上班成班傻閪都唔明我講乜 得你先get到
我都未係睇耐
我都未睇,等幾個星期,睇定個評分先
你究竟明唔明我講乜
bvs好睇
我都好掛住唯仔
成續上的確係ca2好過mos好多
不過真係好鐘意mos
心目中起源排第一
大家唔好爭

事實只有一個
雷神系列係最垃圾英雄電影,
雷神1,2,3都係垃圾
Deadpool2某啲位真係好尷尬
1同2搞啲gag都係好美國本土,外地觀眾好難所有都明。
當然,全能嘅連登仔就一定明晒笑足全場
其實復仇者聯盟4之後marvel已經無貨,相反DC好多大作黎緊,你見最近幾套DC都票房大收。打後開始會係DC既世界。DC呢家開始發力。Marvel已死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞