四大地產商嚟講,恒基係咪特別仆街?

66 回覆
145 Like 3 Dislike
新地保你3年算係咁
最仆街果個神早走左姐
因為用埋啲垃圾判頭一味貪平
新世界近年相對高質,質素同d則都比較正常
會德豐都係明智之選
真小人 同 倪君子
我買左重建新盤樓花
律師話如果拎實物樓契有成米五咁高
所以呢d盤有得揀CD契,但CD契做按揭唔係間間銀行受
邊個盤? 米5
新世界還好 可能佢盤唔多仲keep到
相反另一間好似差左少少 冇上一輩講得咁好
而家其他發展商都追緊上黎
嘉理會德豐信和我個人覺得性價比幾好

可能而家啲料係差唔多 主要係睇個則畫成點

如果有得選擇唔好選長實恆基嘉華 中伏機率會高好多
信x可以望下佢白石角個盤漏水裂磚都有嘉x就唔清楚cm唔到
新鴻x我覺得係買sold out service係咁多間最好既(幾sure)
Btw會記都唔錯呀平心而論
利申:做建築無關行業,只係睇盤睇得多有小小心得
白石角你係指邊個先 佢起好左3個盤
天賦果2個係差啲 佢同人夾份起 佢單個起既逸灣龍幾好啵
同埋帝景灣都幾好
我岩岩講既係性價比幾好
我之前都睇過唔少 加上而家周不時都會上人地屋企整野
新鴻X我覺得佢係賣高人地成幾兩成
不過我諗都係主睇邊間建築商
其實就睇你覺得果成幾兩成值唔值啦
講起建築商有無邊d一定係伏邊個搭佢都死

中國建築
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞