iPhone xs xsmax 討論區(7)

137 回覆
5 Like 2 Dislike
thx巴打
再問下邊度貼既手功好?
上次星際有間貼張at 貼得勁差
我又係,出去貼勁差,之後就自己貼,好過出面,唔會離行離迾
有無人部max mute 制有d 鬆
用左半年到
搵笨柒死開D
有冇人試過hang機?
今日播緊youtube,跟住諗住螢幕錄影,之後hang咗,停咗某個畫面,㩒極都冇反應,power制熄咗個mon,之後開唔番,隔一陣又去釋我播緊youtube嘅某畫面,重複咗幾次,之後搞下搞下終於可以重新開機,之後就乜事都冇了。
iphone 6s+ 個home掣收左皮
自己可以換番個home掣, 但就用唔到touch id...
如果出去搞就收$500

部機其實都算多野壞過, 維修過
但等多3個月都出新機,而家換xs max算唔算會好不智?
睇下你有幾接受唔到無home key, 6s 下一水都應該會淘汰, 忍得到最好就梗係買新野
我呢啲手汗撚用完FaceID真係返唔到轉頭,用TouchID成日解唔到鎖
由iphone 2 用到現在xs, 其實都已經慣了
反而以前用7plus 個touch id 解鎖好方便, 現在xs 就...純粹焗用
而家用緊6s plus
各位巴打覺得買Xs max 定得新iPhone 先?
明白 感謝巴打
頂到就新機
新機嗰個design....
SPIGEN我覺得唔錯
用薄透明有條邊有色既殻會唔會好睇D?

我而家都用緊

上個月爆咗mon先換完機嚟
用左半年, BATTERY HEALTH 就得返96%, 前日都重係99%, 兩日就突跌3%
巴打平時叉電習慣係點原裝線原裝牛
我用Magic Pro ProMini Qs105 PD + EGO PD差電線
第一日出就買依家仲係100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞