iPhone xs xsmax 討論區(7)

137 回覆
5 Like 2 Dislike
會高啲闊啲再重啲我用咗半個月先適應
第二日已經適應用返部7 Plus上下黑邊下巴覺得部機細左
偏色可以turn 睇有無3d touch 觸控 同一有無壞mon
iCloud 大法好
我部Xs max買左唔夠一星期 頭先發覺叉電卡好耐86%
之後重開機變90% 再用到變87%叉 又係卡住 再重開又變返90%

依家試左個幾鐘變左86% 咁樣既情況係咪拎返apple好
我想問下如果用xs, esim hold 住個主no. + 垃圾無限龜速plan, 實體sim 用平data plan, 平時淨用實體sim 上網, 然後whatsapp 跟主no 咁work 唔work? 有冇人試過? 驚唔work 因為上網係用第二個no.
標題 xsmax 睇錯 xmas
前幾日係apple store trade in 6splus換咗Xs max 256GB,用落正常,開心使用中!
可以既
諗緊拆開 voice 就 esim, data 就實體sim, 唔駛成日煩data 個邊張約
想問下如果喺電器舖, 例如豐澤嗰啲買XS
係咪冇得買care? 同埋第日如果有咩事壞係咪冇得去返apple store做維修? 要去佢指定嘅非apple store維修舖?
Smart battery case
1:可以買care
2 可以落apple store
上咗ios12.2感覺食電咗
多左隻XS所以有幻覺
iPhone xs xsmax
iPhone Xs Max
勁厚
仲要突舊野出黎
仲要貴到hihi
用xsmax第一水機用到而家 近兩日部機啲電好似流得好快咁 以往待機晚上12:00到第二朝都係跌1% 而家幾個鐘待機就跌8% 禁多兩禁就得番80幾% 其實算唔算正常?
係咪裝左大陸app
用緊隻2手,體驗幾好
三百幾買個套條膠邊買咗1個禮拜就甩
有啲想裸跑
但部電話係屋企先最易跌...
有時擺sofa邊隻貓一野跳落去就跌
加上訓覺又上格床
如果咁都裸跑係咪好不智
ios12.2食電
無啊知係大陸都唔會裝
早兩日買左max俾我想像中食電
唔知係因爲要同步返啲野所以食電
定係我想像max會核電想像得太美好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞