有冇人收到2019 HA fg rn interview呀?

207 回覆
7 Like 3 Dislike
居然係打電話,你朋友個姓好前?
佢係L 打比佢淨係同佢講做body check
居然宜家先叫人做body check
因為我兩個星期前打去問QE HR佢話我一年內做過tuns(但已經無做幾個月)都可以唔洗再做body check,你朋友係無做過tuns?
呢樣就唔清楚 friend疊friend咁收風嘅
聽到有去左kec嘅同學 下星期開始返pre rn tuns
今日再打去問 終於send比我 我問佢派左去邊 佢答暫時黎睇係qe
因為我係兒童醫院,聽聞無pre-rn tuns呢樣野...
我都係兒童醫院,已收到email
寫明係兒童醫院?
me too
係兒童醫院HR send
我仲未有email 唔知係咪未完成晒body check
尋日收到email既應該係唔需要body check既人,因為佢email有個附件係填返健康狀況就得
咁唔同,我已完成body check, 因為我已有牌,email問我22/7返唔返到工
我係未有牌既,佢問我如果7月中有牌22號返唔返到工
請問Ntec有冇人收call簽約呀?
今日打左去問 都係去左兒童醫院
個邊話body check report 收埋就會再send email比我
上星期五先收到email約9/7上registration session,今日收到wm通知派qeh,知咩ward
我想問下呢你覆左kcc 個registration session 日期 ,距有無覆番e-mail 比你confirm個日期??
~~我一直都以為我揀左一日 ,距會覆番個e-mail比我 ,我仲一直等 ,超級感謝你既極速回應. Thanks.
有無收到電郵約簽約?
未呀,前兩日先有牌炸
你咩學校呀?咁快有牌嘅
咁快有嘅
polyu 呀
佢地做野真係慢,仲有10日就返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞