[LiHKG 新post] 分享下強勢股玩法 投資策略 選股方法 (2)

998 回覆
30 Like 1 Dislike
依家炒緊 1tel:8169912727

哇 3隻都好大碌

試下玩day trade 先
樓主如果走左嘅話麻煩通知聲

收市前賺蝕都走
1958 又係高開低收

有得升就好
17上唔上到9.8

裂口唔易補 企得穩9.3可博下

其實想知裂口點睇
屌你老母981 業績咁撚好都跌到仆街

差過預期好都冇用

11.2有貨 諗住食冇痴牙
Dls又輸錢
留名睇1548又係放榜倒跌輸撚死我
幾時先有錢玩2382 37蚊睇佢到宜家都冇錢買

一直儲錢買2382
儲到4萬佢升到45
儲到4.5萬佢同我升到50
跟唔上

睇住太古A 73升到80
先儲夠四萬
6號仔係回一回氣再靠穩定係會逐步向下
屌 好on9
1088 朝早掛左16.48沽盤 食咗
屌 好on9

1088有消息出
我都成日係咁 止左先黎升
之前108入左1仔,個市咁升佢今日都仲跌,想走,點睇?
之前108入左1仔,個市咁升佢今日都仲跌,想走,點睇?

1 仔都好弱下 地產板又無咩升幅
你夠cash 就坐下 等大市炒炒下炒到黎
唔夠cash 就走

咩位入?應該要走
巴打點睇2343? 會唔會過幾日又炒番航運股?

依家個市好奇怪 逐個落後板塊拎黎炒
本身唔係好理呢個板
2343 圖算好 可等$1.33 收集
175 目標睇幾多好? 定差唔多要散水?

175 唔係好放心 要提防佢突插
目標價$11.4
175 $12食有無機
屌 好on9

1088有消息出
我都成日係咁 止左先黎升

1088量價齊升
0931 幾時放好 0.186 入左

本身唔係好理呢個板

電力 內銀

本身唔係好理呢個板

謝天晴巴打,咁我再睇定d先
如果而家入939 會唔會太高?

咩位入?應該要走

未派5蚊前72入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞