[LiHKG 新post] 分享下強勢股玩法 投資策略 選股方法 (2)

998 回覆
30 Like 1 Dislike
884 2.44入睇咩位走好? 我覺得我遲左入
琴日想入入唔切

成交咁強 睇破頂啦
2777三間大行都沽

點解會追?

估係大成交大陽燭突破 3線向上揚
總結強勢

thanks

飛緊落山
天晴巴打
3323 入唔入得過

等回啦 一日升11% 如果回調再升你用幾% 止蝕

其實已經升到過哂目標價
唔係睇淡但唔值博
天晴巴打
3323 入唔入得過

等回啦 一日升11% 如果回調再升你用幾% 止蝕

其實已經升到過哂目標價
唔係睇淡但唔值博

好易回吐
想問下3888點諗,之前$16.9買想博下佢,點知跌到而家先返本,應該再博下升高d,定係轉馬去買海通好呢⋯?
天晴巴
你點睇1030 同1918
想睇下你分析
想問下3888點諗,之前$16.9買想博下佢,點知跌到而家先返本,應該再博下升高d,定係轉馬去買海通好呢⋯?

之前樓主好似講過軟件股難炒起

KEEP 住先 日圖有轉勢跡象
反而665 上面蟹貨好多 4.84樓上積左好多$5既蟹貨
蟹貨要時間清上唔洗急
http://stock360.hkej.com/quotePlus/665
$11.1 入左2777就跌到hihi
內銀開始炒?

忍下啦

忍下啦

@10.9 加唔加注
信佢會升返

忍下啦

@10.9 加唔加注
信佢會升返

掉緊資金,準備all in
2777 @11.2入左10手

巴打咁衝動

巴打咁衝動

巴打咁衝動

其實依家都10。9 跌好少姐
978 gogogo

巴打咁衝動

其實依家都10。9 跌好少姐

我睇最壞打算回到10.66
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞