(愛情少甜) 她是我的青梅竹馬,兼炮友(重製版)

981 回覆
747 Like 22 Dislike
Happy end la
女主係唔可以變換的,必須是詩雨
Happy ending 真係好好睇
屌 live左 又話好快完
童年你與誰渡過 聖詩班中唱的歌
再哼一哼可以麼
當時誰與你排著坐 白色恤衫灰褲子
再穿一穿可以麼
遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
童年便相識 餘下日子多閃幾倍光
誰讓我倒流時光一起親身跟你去分享
能留下印象 閱覽你家中每道牆
拿著你歌書 與你合唱
從前你與誰路過 逛的公園有幾多
再走一走可以麼
當時誰對你凝望過 是否真的比我多
再演一演可以麼
* 遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
遺憾印象 沒有你家中那面牆
拿著你相簿 *
從前拍過的相
多麼妒忌你昨日同過的窗
早些看著你美麗模樣
對你天真的讚賞
遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
遺憾印象 沒有你家中那面牆
拿著你相簿
從頭細看 你六歲當天 已是我偶像

睇到唔捨得訓 一口氣由頭追到尾
期待之後既故事
https://youtu.be/08m9B26sgsM
原來這裡沒有你  原來世界沒有那麼美
從前相依那天地  無奈已太乏味  都失去生氣
原來這裡沒有你  然而我渴望再抱擁你
而從前相依那滋味  如若我已不想接受
這刻怎會念記

舊日尚未盡力共挽手到未來
今天終於分開未說出應不應該  怎麼夢境都不再
才發現你在每夜原來未能替代
今天心中空虛未說出應不應該  假使沒真的相愛
又試問我在那夜至今為何不戀愛

原來這裡沒有你  才明暸我已沒法捨得你
從前相依那綺膩  無奈已變做  映過的戲
原來這裡沒有你  然而我渴望再抱擁你
而從前相依那滋味  如若我已不想接受
這刻怎會念記

今天終於分開未說出應不應該  怎麼夢境都不再
才發現你在每夜原來未能替代
今天心中空虛未說出應不應該  假使沒真的相愛
又試問我在那夜至今為何始終不戀愛

未忘掉  舊日簡單的需要
未明白  從前很反覆的心跳
未曾問  為何你每夜寂寥
從頭渡過  共聚每一秒
推推推
百年樹木feel
https://www.youtube.com/watch?v=QE1piGBS1sI
玩家可以Load Save 繼續完成 Good End
pish
尋晚臨晚前追live 發夢夢到依個故
巴打 一日得兩篇會唔會太慢呀
吓 冇曬詩晴?
未講到掛
邊段情節先
追到Live咗!
好有求婚大作戰既感覺呀!
第一次留言俾你 加油呀 個故好好睇
我諗你寫出咗好多人的心聲
冇chance用
舊個故事 叫咩名?
樓豬唔好走數,呢樣好重要,好想知
加速
好耐冇試過睇一個故睇到唔訓
尋晚一次過追晒守護靈同重製版 live左 加速pls
諗返起自己同ex嘅經歷
雖然分開左 但我地都知道我地仍然相愛 仍然搵方法留係大家生命裡面
或許愛呢個字對於我地黎講實在係太沉重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞