《童話online:王國復甦》討論區(2) 台服現正公測~4月3日港服公測

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
諗緊轉1000點定係500點,叫做支持下

竟然係抽天堂地獄箱,再拎啲嘢買比NPC嘅錢仲多過開佢嘅150點祝福卡服務
話說前幾日封測lag到傻,上網睇啲台仔話可以較內容轉做Win7就冇事,但係香港版係用網頁登入我根本搵唔到個路徑,有冇巴打識搞,定係我索性裝個模擬器win7?
X:\Alta\FL2Online
祝福卡40幾蚊姐
呢度我當俾月費
佢轉150點果啲都值十幾萬
天堂地獄箱就無抽過
見咁多人都話掛技能on99
我仲入左兩個acc祝福卡
主號藥加採
副號農加酒
工技係長線
宜家港SER校低晒兌率 工技捱上去好過你賣工具
天堂地獄多抽先多啲機率中好野 自己諗
港服冇得刷錢點賣幣啊 等睇3個月變死城 台服就好啦個個大把錢 十開都夠用 日日爆ser
我原本都諗住咁玩
睇下捱到幾時
台服今版就咁相容性轉做win7已經順好多,未知港版版本係幾時
以下可做可唔做
其次係將桌面解像度色彩轉16bit
關掉遊戲角色名稱
謝,我只係搵到幾個捷徑
FAIRYLAND.EXE
人又台服贏,錢又台服贏,進度又台服贏
台服贏曬啦
其實錢台服就算冇賣道具都阻唔到
已經有堆人用腳本刷錢
港服公佈左工具賣唔到NPC,無刷錢問題
工作技唔係賺 初階果d錢

你做屬性裝賣錢

囉棒做例子,你扔200萬 去買p娃 同材料錢谷高棒技,你夠快 一枝棒 賣10-20萬大把人要

掛原材料 唔練埋工作技,你掛黎都係晒時間
杖袍永遠最好賣
好多人以為靠物流賺錢先好笑
通書一打口語就會比人鬧87港仔說中文
啲寶箱已經出蔘湯係咩玩法
請問港版係咪有程式可以掛地下室升技?
港ser希望
嗰個已經太複雜,當年我玩都未出

問多句關於寵降級,前期冇資源,係咪索性捉兩隻融合反而好過去降琴?例如木波

另外有邊啲野係唔應該降級,直接拎黎用?
捉番黎降級數值唔會特別好,好似樓上咁放入百科書拎番出黎2lv都可以。融合我覺得會浪費,除非你用幻營黎合全力/智寵。

至於降級其實最理想就一定係用果汁/咖啡之類降純力/智寵
乜係特調寵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞