《童話online:王國復甦》討論區(2) 台服現正公測~4月3日港服公測

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
幾隻
打寶打到返工咁
賣出去賺人工
1日賺到幾多
200左右
得10幾個AC
唔敢開太多
5隻撞喵 3隻練技 5隊打寶
依家BAM人BAM得好勁
今晚開始都唔會再掛,BAM到痴哂線
另外港服可以繼續掛,除左坐監之後唔會有任何動作
全部都掛機 唔駛自己控?
港服係gm問你兩句唔應機就封 仲惡過台服
咁癲
[客服]0419懲處名單

另外來至營運技術人員的話
今天0419進入公司後,沒修BUG、沒研究如何優化、沒研究改善、沒研究新機制、沒研究如何開啟5月預計要準備的活動,更把小編需要的活動用綁定道具製作放在一旁,甚麼事情都沒做,就只做一件事情,一整天的時間,就耗在查緝外掛比對數據庫資料、外掛判斷、封包等等事項上面。

面對連續加班超過4個月以上的團隊人員來說。對於外掛這部分,我們或許無法抓出所有使用非法程式的玩家,但只要證據確鑿,絕對會進行懲處,絕不寬待。

57技中
捱多3日
暗師?
放定條link出黎先

《童話 Online:王國復甦》討論區(3) 港台兩服正式上線,一起重拾童年回憶!
https://lih.kg/1113988

升黎上23
暗師唔得閒升往
依家用黎暗2掛娃仲賺
同光遲下如果你用獸神帶人升LV可以場外補
你用幾多部電腦玩
仆你地個街,成班外掛狗仲大條道理咁討論,仲要屌返個gm,真係鄧d人手升技既人唔抵,玩隻game回憶下都要用外掛,有咩意思
佢地唔會明你講既野隨手可得既野無咩價值可言
無謂對牛彈琴
真心睇到呆左
fb page見到一個二個係度話咩捉多幾個外掛 就少幾個人玩
收皮啦
寧願少d人玩 都唔要成班外掛狗係度玩
Gm捉曬佢地就岩架啦
想揸車灰喵快D黎撞我
巴打你都講得啱..所以都係屌完就算,我自求我道
咪係,外掛狗要咁多做乜,我寧願一路慢慢手動升一路吹水,以前咪又係零戰娃手動到光技45,依家玩得既都係買份回憶姐,急咩姐
就快1001 推一推
轉新post傾啦各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞