係公司換水係一場心理戰

211 回覆
103 Like 579 Dislike
我撕10支有通常2支會fail

換水要帶刀入場
換支水姐
又唔係換幾十支
大家開心
自己又有份飲
又可以休息下個腦呢
何樂而不為
講起換水,我公司有個仆街同事,有撚都幾大隻下,條友就通常用個1L大水樽裝水,但係我見過唔止一次,佢斟水斟到個水機無野出,之後就用隔離個電熱水壺繼續斟,斟撚到連電熱水壺都無野出,之後直接走返埋位 有一次我直頭係排佢後面等斟水,佢都係就咁走左去,我就出聲話:「斟唒又唔換埋佢。」屌佢擰轉頭對住我笑幾下繼續行番埋位,自撚私到仆街
我公司又係乞衣黎,換水換紙用到得返一滴或一張等你換,到你要用換完喇,佢又係咁飲 同print野,食屎狗黎,另一樣仆街就係,人地唔用佢唔用 我行埋去佢就print野出黎.正一含撚咀屎忽陰陽插
唔換水都算
有啲仆街見我換緊水就過黎裝水
仲好意思早過我裝水
On99 出依個post嘅時間已經夠換廿次水
我公司果枝好難撕
就係果次撕到崩左admin見到就即刻叫清潔姐姐用界刀開
一陣睇下咩牌子
一野飲曬18L佢 冇得輸
撕開張紙…之後托起枝水…屌落個窿到…搞掂…
我打呢堆字既時間都冇換一枝水咁快…
如果你係靚女
我成日都喺啲女同事面前換水,一嘢揪起嗰下好型
用較剪係條界剪少少 就好易拉
engine公司
個撚個爭住換水
飲到真係渣乾晒先換會較環保♻️
係水面前人人平等,人人都要飲水,但係就唔係人人都要印嘢,而且又冇得死忍唔印真係唔通冇紙就唔印文件出去開會,唔印report畀老細咩

你up咩撚野
究竟係無得唔印野
定係「唔係人人都要印野」

Check下篇野先出街好難
成班廢物
咁都可以打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞