[755]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(417) 誤中1001睇唔到大家食炒年糕

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
點正常呀
上次coloriz賣到依家G榜都係21萬左右
今次g榜會唔會破紀錄
預售都廿萬 再加埋遲啲爆多幾隻咁
保守估計 簽個可多幾萬隻碟
點正常呀
上次coloriz賣到依家G榜都係21萬左右
今次g榜會唔會破紀錄
預售都廿萬 再加埋遲啲爆多幾隻咁
保守估計 簽售可多幾萬隻碟
會唔會係今年女團第一呢
izone依家既情況
頭3真係唔過份
預左我地izone係咁勁
ione銷量持久力驚人 到而家仲有人爆緊color專
下半年會唔會再cb再破今次紀錄呢
自己的紀錄只能由自己打破
收到風 pop up store手燈sold out
證明ione係男團
要大字報了
https://youtu.be/9VuH9uvknCk
teaser1+化妝品=cf
大字報黎啦 jyp都黎報道
【韓網新聞】
[OSEN=樸振英記者]IZ*ONE從回歸之前開始就引起了像國際大勢組合一樣的爆發性關註。

29日,經紀公司表示:"目前通過在線唱片網站預售的IZ*ONE的第二張迷你專輯《HEART*IZ》在28日的預售量超過了20萬張。"

IZ*ONE在回歸之前就創下了20萬張以上的預售記錄,發揮了巨大的潛力,進入了任何人都無法否認的大勢組合行列。 不僅如此,在日本Tower Record在線綜合預約銷售排行榜上,《HEART*IZ》也占據了第一位等,展現了世界級超級新秀的人氣。

IZ*ONE在出道專輯《COLOR*IZ》發行當時,也創下了讓人不敢相信是新人的壓倒性的唱片銷量,令人驚訝。

當時IZ*ONE的首周銷售達到了80,822張,刷新了韓國女子組合出道專輯的首周銷售記錄。

定位為全球大勢組合的IZ*ONE能否繼出道專輯《COLOR*IZ》之後,通過新專輯《HEART*IZ》連續打出本壘打備受關註。

IZ*ONE的迷你二輯《HEART*IZ》將於4月1日下午6點(韓國時間)發行。
可能勁過Nuest
贏BP 成幾個馬位
又引多D女女狗衝
可能買榜+回購
走啦
呢d係cj既實力
係咪得我未訂
諗住買現貨算懶得訂
Bp呀
YG 經上次單野仲唔驚左CJ 咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞